MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2001 21:00

Silviu Biris va fi tatic

Distribuie

Silviu joaca de patru ani pe scena Teatrului National si a mai cochetat cu televiziunea, dar cu Prima TV, in urma cu vreo doi ani, cand a prezentat emisiunea „Lexic”. Si daca va mai amintiti, el a interpretat rolul poetului indragostit de Corina Danila, in filmul „Crucea de piatra”, pelicula ce abunda de scene „fierbinti”: „In timpul filmarilor (pe atunci aveam doar 18 ani) m-am indragostit pe bune de vedeta postului Acasa. Numai ca ea nu mi-a acordat atentie, tratandu-ma doar ca pe un amic”, isi aminteste el.
Silviu este casatorit de un an cu actrita Halina Cornisteanu si, din clipa in clipa, asteapta ca sotia lui sa nasca; de data aceasta el va interpreta cel mai interesant, dar si cel mai greu rol al vietii, acela de tatic. Se considera un tip calm, prietenos si gospodar (spala, calca, face piata, etc.), adica, o adevarata comoara la casa omului.
Colega lui de prezentare, Irina Saulescu, a obtinut acest job datorita lui Silviu. El a solicitat-o sa-l ajute la prezentarea emisiunii, iar producatorul show-ului s-a declarat multumit de prestatia Irinei. Ea nu si-a gasit pana acum jumatatea si nici nu se asteapta sa o gaseasca prea usor, caci este tare incapatanata si deloc maleabila. Ii place sa participe la evenimentele mondene, sa fie in centrul atentiei, dar nu-i place sa se fardeze.
Show-ul „O vara cu… cantec”, transmis in direct din curtea postului de televiziune, reuneste nume grele ale muzicii romanesti. Nu va asteptati insa sa-l vedeti si pe Adrian Copilul Minune, pentru ca in aceasta emisiune manelele nu-si gasesc locul, conform hotararii conducerii postului Romania 1.

Comentarii