De Livia Lixandru,

Încă din sezonul 6, Gherman i-a cucerit cu umorul său pe Delia și Mihai Bendeac. „El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva! Sunt fanul tău numărul 1!”.

De această dată, Silviu Gherman a revenit pe scena iUmor cu un număr pe care chiar el îl caracterizează ca fiind unul „foarte liniștit”: a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor. Comediantul a reușit în acest sezon să îl uimească până și pe Cheloo.

 „Cred că o să ajungă în finală”. De aceeași părere a fost și Delia care a mărturisit că “Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Cine este Silviu Gherman

Silviu Gherman este caracterizat ca fiind  bărbatul teribil al Internetului pentru intelectuali din România. Și nu e doar asta, ci și scriitor, muzician, actor, performer și tot felul de alte lucruri care te fac să rânjești, să te zgudui, să te enervezi, să zici „ce-i prostia asta”, să închizi fereastra, să râzi. 

Citeşte şi:

Cum arată micul dejun al medicilor de gardă de la „Nasta”: un crenvurst și unt! Firma de catering e abonată la contracte cu instituții publice conduse de PSD

Vaccinurile ar putea intra pe lista medicamentelor compensate pentru întreaga populație

Rovana Plumb a fost respinsă definitiv pentru funcția de comisar european de către Comisia JURI. Ce se întâmplă în continuare

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.