Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Silviu Prigoană pe post de ”Godfather”. A făcut petrecere tematică pentru cei 100 de fini ai săi

Inspirat din celebra peliculă ”The Godfather”, Silviu Prigoană a împrumutat profilul lui Don Vito Corleone și și-a invitat, la o petrecere de familie, cei aproape 100 de fini cărora le este naș, la modul propriu.

De Florian Gheorghe,

La începutul weekendului, la un luxos salon de evenimente al unui hotel din nordul Capitalei, finii, cupluri pe care omul de afaceri le-a botezat copiii ori pe care i-a cununat, au venit să-i sărute mâna lui ”Godfather” Prigoană și să petreacă la dreapta lui și a soției sale, Mihaela. Tematică pentru cheful său a fost una inedită și omul de afaceri vrea să o transforme în tradiție de familie.

Printre cei ce au încântat audiența, zeci de cupluri care i s-au adresat simpaticului personaj cu apelativul ”Nașule” dar și invitați, s-au numărat finul Mihai Napu, solistul preferat al omului de afaceri, Dan Bittman (Holograf) și Marius Bațu, care au susținut microrecitaluri și Cristi Pup (ex Cargo -FOTO).

 

Silviu Prigoană pe post de ”Godfather” A făcut petrecere pentru cei 100 de fini ai săi

Cheful, stropit cu băuturi alese și mâncare din belșug, a beneficiat și de un decor personalizat, pe care îl prezenta stilizat pe Prigoană pe post de naș, după afișul celebru al capodoperei cinematografice regizată de Francis Ford Coppola.

Obiceiul creștinesc al lui Silviu Prigoană de a boteza și cununa îl apropie de recordul regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu, care, în întreaga sa viață, și-a îmbogățit familia cu peste 1000 de nășiți.

ANALIZĂ: Industria de recreere, un stres pentru România, o bucurie pentru restul țărilor europene

Close
Închide
  Close