Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV | Fosta soție a lui Dichiseanu, la 50 de ani. A tras un chef de pomină cu turiștii din hotel! Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV | Fosta soție a lui Dichiseanu, la 50 de ani. A tras un chef de pomină cu turiștii din hotel!

FOTO EXCLUSIV | Fosta soție a lui Dichiseanu, la 50 de ani. A tras un chef de pomină cu turiștii din hotel!

Simona Florescu, fosta soție a renumitului actor Ion Dichiseanu, a împlinit 50 de ani. A avut parte de o petrecere în stil mare, la un hotel de lux din stațiunea Venus, acolo unde a fost înconjurată de prieteni foarte buni.

De Dana Aramă,

Marele actor Ion Dichiseanu şi Simona Florescu, cu 34 de ani mai mică decât renumitul actor, au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună o fată pe nume Ioana, care a venit pe lume în anul 1987 şi care, în prezent, formează un cuplu cu un jurnalist, cu care are o fetiță.

Ion Dichiseanu şi fosta sa parteneră de viaţă s-au cunoscut în anul 1985 şi au divorţat în anul 2008. În urmă cu câteva zile, Simona Florescu și-a aniversat ziua de naștere. A împlinit 50 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta reală. Ba dimpotrivă, artista este atât de sexy încât reușește să-i facă pe reprezentanții sexului tare să întoarcă capetele după ea pe stradă. A avut parte de o aniversare în stil mare, la unul dintre cele mai exclusiviste resorturi din stațiunea Venus, acolo unde a cântat toată vara.

A fost înconjurată de prieteni foarte dragi, printre aceștia numărându-se artiști precum Adrian Enache, George Rotaru și Mihaela Condurache.  Nu i-a fost aproape fostul soț, Ion Dichiseanu, cel care o idolatrizează, dar absența a fost una întemeiată: de curând, renumitul artist a rămas fără permis de conducere.

 

Turiștii au fost martori la ziua ei de naștere

Simona Florescu, care la un moment dat a mărturisit care este marele său regret, a avut parte de o prăjitură în formă de cinci, pregătită special de un chef celebru. Oaspeții artistei au băut vin franțuzesc foarte scump și s-au îndulcit la un candy-bar spectaculos și delicios. Cântăreața și prietenii ei au petrecut ca la 20 de ani, cu dans și muzică, dedicațiile pentru Simona Florescu au curs toată noaptea, iar turiștii aflați la exclusivistul resort din stațiunea Venus au fost martori la spectaculoasa aniversare de 50 de ani a fostei soții a lui Ion Dichiseanu.


Detaliul care i-a dat de gol pe Maria Constantin și Marcel Toader. Divorț doar din vorbe, faptele spun altceva


 

Close
Închide
  Close