Mergi direct la conținut »
Simona Gherghe, emoționată până la lacrimi. "Praf m-a făcut emisia asta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Simona Gherghe, emoționată până la lacrimi. „Praf m-a făcut emisia asta”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe s-a emoționat până la lacrimi. Vedeta le-a explicat fanilor săi ce anume a făcut-o să se emoționeze teribil de tare.

De Dana Aramă,

Vedeta TV Simona Gherghe l-a urmărit pe marele artist pau mcCartney, fost component al trupei Beatles, într-o înregistrare realizată pentru emisiunea „The Late Late Show with James Corden”.

Muzicianul a fost extraordinar, fredonând cele mai frumoase melodii, dar a depănat și amintiri . Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a urmărit înregistrarea și s-a emoționat foarte tare.

„Praf m-a făcut emisia asta… dacă o să am mâine ochii umflați, de aici mi se trage. Minunat, omul asta, Paul McCartney. De mult îmi doresc să-l văd în concert. Sper să mi se împlinească acest mare vis.

 Până atunci, rămân aceeași fană înfocată The Beatles. Sunt cei mai mari! Și nu, nu e altă trupă care să fi influențat istoria muzicii moderne, așa cum au făcut-o ei. Dacă nu l-ați văzut, enjoy!„, a transmis Simona Gherghe în mediul online.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. În plan personal, Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și are o fetiță, Ana Georgia.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Close
Închide
  Close