Mergi direct la conținut »
Simona Gherghe a născut. Reacția emoționantă a Mirelei Vaida
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Gherghe a născut. Reacția emoționantă a Mirelei Vaida

Simona Gherghe a născut. Reacția emoționantă a Mirelei Vaida

Simona Gherghe a născut astăzi, la o clinică privată din București. Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru prima dată și are o fetiță perfect sănătoasă. 

Simona Gherghe a născut astăzi prin cezariană, iar apropiații ne-au dat asigurări că atât ea, cât și fiica sa sunt sănătoase.

În timpul emisiunii de astăzi, Mirela Vaida, cea care îi ține locul Simonei, a avut o reacție emoționantă la aflarea veștii.

„E o veste care îţi schimbă viaţa radical. Doamnelor şi domnilor, pentru că niciodată nu programezi, astăzi Simona Gherghe a născut o fetiţă. Simona, draga noastră, ne bucurăm din suflet pentru tine. Am emoţii ca atunci când am născut eu. Ai radiat tot timpul când ai avut-o în burtă şi nu îmi imaginez ce bucurie trebuie să fie pentru tine şi pentru Răzvan astăzi. Să aveţi parte de sănătate şi împlinire”, a spus Mirela Vaida.

Simona își dorea de mult timp să devină mamă. Anul trecut, în timp ce dezbătea în cadrul emsiunii sale cazul unui copil, prezentatoare a vorbit despre marea ei dorință. „Eu nu sunt mamă, dar sper să fiu cât mai curând”, a spus vedeta.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au de mai mulți ani o relație. Săndulescu este un cunoscut consultant politic și este cel care i-a redactat discursul lui Theodor Stolojan, în anul 2004, când liberalul și-a anunțat retragerea din cursa prezidențială. Cei doi nu s-au grăbit însă să se căsătorească până luna trecută. Ba chiar Simona Gherghe a spus că i-ar fi greu să se descurce cu agitația din jurul unui astfel de eveniment. „Ce stresant trebuie să fie pentru miri! Trebuie să te gândeşti dacă-ţi vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzica. Vedeţi cât stres? De asta nu mă mărit eu încă. Trebuie să-mi fac curaj”, spunea Simona Gherghe, anul trecut.

Citește și: Simona Gherghe a reacționat la schimbările privind indemnizația pentru creșterea copilului. “Ne întoarcem la discriminare”

Close
Închide
  Close