MENIU CAUTĂ

Simona Halep, apariție răvășitoare la ELLE Style Awards 2017. A atras toate privirile!

Distribuie

Simona Halep, apariție răvășitoare la Gala ELLE Style Awards 2017, cel mai spectaculos eveniment al anului. Sportiva a făcut senzație pe covorul roșu, atunci când a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp, ce i-a pus în valoare silueta.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Simona Halep s-a aflat printre invitații prezenți la Gala ELLE Style Awards 2017, organizată miercuri seară la Palatul Parlamentului. Sportiva numarul 1 a lumii a fost întâmpinată de Roxana Voloșeniuc, redactor șef la revista Elle, a cărei ținută a făcut furori la eveniment.

Simona Halep și Roxana Voloșeniuc (redactor-șef Elle România), la Gala Elle Style Awards 2017

Simona Halep și Roxana Voloșeniuc (redactor-șef Elle România), la Gala Elle Style Awards 2017

În seara de Moș Nicolae, are loc la Palatul Parlamentului gala pe care toată suflarea mondenă din România o așteaptă cu sufletul la gură: Elle Style Awards!  Iar în acest an lucrurile vor arată și mai spectaculos, dat fiind și dress code-ul, ”express yourself in an ARTSY way”!

Revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la împlinirea a 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia au fost premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește și

REPORTAJ: Au împodobit bradul și au simțit magia Crăciunului. Copiilor orfani le lipsește mângâierea de „acasă”

Citește mai multe despre Gala Elle Style Awards pe Libertatea.

Comentarii