„Am plâns zilele astea şi pentru acel îngeraş nevinovat, dar şi pentru animale… Am tăcut, dar simt nevoia să-mi spun şi eu punctul de vedere. NU sunt vinovaţi toţi câinii pentru tragedia întâmplată! Acum, dacă un om omoară alt om ce să facem??!! Să moară o ţară întreagă, să îi omorâm familia? Nu înţeleg. Adevărat că sunt mulţi maidanezi care atacă de foame sau de frică. Trebuie făcute adăposturi pentru animale, adoptaţi… şi cei violenţi, dacă se decide să fie eutanasiaţi să li se facă injecţia şi gata! Nu chinuiţi în ultimul hal… E revoltător să dai foc unui câine micuţ şi să te distrezi cum moare ars de viu… Sper că cine a făcut gestul şi cei care torturează animalele să păţescă exact ce merită, aşa… după sufletul lor!”, a scris Simona, pe Facebook.
„Pamela” a reacţionat după ce a văzut câteva întâmplări din ultimele zile, în care oamenii au început să omoare câinii în mod barbar. Unul dintre cazuri a fost prezentat chiar ieri de Libertatatea. Se pare că unii ilfoveni au început să îşi facă dreptate singuri. Potrivit dcnews.ro, locuitorii din Bragadiru au început să omoare cu bestialitate câinii de pe străzi. Patrupedele, probabil otrăvite, au fost adunate apoi în saci de plastic, imaginile fiind de-a dreptul terifiante.
După ce micuţul Ionuţ a murit sfâşiat de câini, zilele trecute, în centrul Capitalei, au fost organizate mai multe proteste, iar oamenii le cer autorităţilor să găsească o soluţie: să fie sterilizaţi câinii, să fie adunaţi de pe străzi şi duşi în adăposturi sau chiar să fie eutanasiaţi.
 

Urmărește-ne pe Google News