De Geo Berciu,

Dar ceea ce au observat cu toţii a fost abdomenul cântăreţei. Cârcotaşii au vorbit despre faptul că dată ce a pus mâna pe Miron Cozma şi l-a convins să o ducă la altar, Marinela Niţu s-a lăsat pe tânjeală şi nu a mai ajuns la sală. Totuşi, există şi mulţi care au interpretat burta proeminentă a artistei ca fiind semnul unei gravidităţi.
Întrebaţi de reporterii de la „Poveştiri adevărate”, dacă zvonurile sunt adevărate, cuplul a evitat cu grijă orice să vorbească despre acest aspect. „Ea e dragostea mea cea mai mare. E adepta stilului exotic şi eu sunt încântat de asta”, a declarat Miron referindu-se la ţinutele transparente ale soţiei lui.
Miron Cozma i-a interzis Marinelei Niţu să mai cânte la nunţi şi la botezuri
Miron şi Marinela au preferat să vorbească despre dragostea lor, mai ales că pe 17 august împlinesc 14 ani de când s-au cunoscut, în Olimp, la restaurantul la care cântăreaţa susţinea un concert.
Chiar dacă de-a lungul celor 14 ani, cei doi s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori, ba chiar au fost, fiecare dintre ei, căsătorit şi cu altcineva, până la urmă au rămas împreună şi, dacă va apărea un copil pe lume, cei doi nu pot decât să se bucure. După nunta din februarie 2011, cei doi au declarat că nu exclud varianta de a deveni părinţi: „Nu o văd mamă pe Marinela, dar ne dorim copii”, a declarat, la vremea aceea, Luceafărul Huilei, care ar putea fi iar tată.
Citeşte şi: Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au căsătorit!
 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează