Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Moment unic la o nuntă cu ștaif. Smiley a cântat acompaniat de o trupă de lăutari!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Moment unic la o nuntă cu ștaif. Smiley a cântat acompaniat de o trupă de lăutari!

La nuntă, ca la nuntă: mai un pahar de vin, mai un dans, mai o “dezlegare” la lăutari. Pe acest sistem a funcționat weekendul trecut și Smiley, care, deși a jurat că n-o să cânte niciodată muzică lăutărească, și-a încercat talentul în fața mesenilor.

De Florian Gheorghe,

Smiley a făcut furori pe scenă, la microfon, alături de lăutari consacrați din Clejani, Mahala Rai Banda, în duet cu solistul trupei, Daniel Crețu, poreclit Gadjo Dilo. Cei doi au făcut senzație prin reinterpretarea melodiilor din anii 80 ale trupei Azur – cu trompete pe fundal.

Smiley a-ncercat să cânte cât mai fidel originalului și piesa “În stație la Lizeanu/Domnișoară, domnișoară”, piesă pe care în trecut a modernizat-o cu ajutorul lui Damian Drăghici. Momentul lăutăresc al vedetei PRO TV a fost aplaudat intens, toți invitații mutându-se de la mese pe ringul de dans.

Și prezența sa la o nuntă este o premieră, solistul “protejându-și” imaginea de astfel de evenimente printr-un preț piperat

 

CITESTE  SI: Angela Similea plănuiește un spectacol mare în România. «Niciodată n-am avut intenția de a-mi părăsi țara, chiar dacă umblu mult»

Close
Închide
  Close