Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Smiley face dezvăluiri din viața de burlac. Nu are cine să-i gătească, așa că mănâncă la cantină!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Smiley face dezvăluiri din viața de burlac. Nu are cine să-i gătească, așa că mănâncă la cantină!

EXCLUSIV / Smiley face dezvăluiri din viața de burlac. Nu are cine să-i gătească, așa că mănâncă la cantină!

Smiley face dezvăluiri din viața de burlac. Nu știm cine l-a inspirat pe Smiley când a compus “O ard trist”, dar sigur nu despre el e vorba în melodie!

Singur de când s-a despărțit de Laura Cosoi, căreia nici o femeie nu a reușit până acum să-i ia locul, cântărețul se bucură din plin de viața de burlac și nu are, la 33 de ani, gânduri de însurătoare. Muzica, emisiunile de la PRO TV și prietenia cu glumețul Pavel Bartoș îi umplu timpul. Că n-are cine să-l aștepte acasă cu masa pusă nu-i bai. E client fidel al restaurantelor și al cantinelor…

Libertatea: Lumea te dă singur, dar poate nu ești. Când ai fost ultima oară îndrăgostit?
Smiley: Eu sunt tot timpul îndrăgostit… de oameni, de muzică, de viață.

Ai spus, la un moment dat, că n-are cine să-ți pregătească micul dejun… Ce-a zis mama ta când a auzit asta, nu s-a oferit să ți-l facă ea?
Mama nu a văzut momentul, dar îmi știe situația de mulți ani. (râde)

Ai învățat să gătești de când ești singur sau preferi să iei masa în oraș?
Eu nu prea stau acasă. Mai tot timpul sunt în studio, la filmări, am concerte. Dacă este nevoie să îmi fac ceva de mâncare acasă, mă descurc. Dar cel mai des mânânc în oraș. Lângă studio, de exemplu, avem o cantină, unde se mănâncă foarte bine.

Care sunt mâncărurile tale prefe-rate?
Nu am un fel preferat de mâncare. Am încercat lucruri foarte diverse, îmi place mâncarea bună în general, iar cea tradițională românească rămâne în topul preferințelor mele.

În periplurile prin țară, în căutare de talente, alături de Pavel Bartoș, ce bunătăți ai descoperit?
Ne place amândurora mâncarea, iar faptul că mergem atât de mult prin țară e un motiv în plus să profităm și să testăm mâncarea specifică fiecărui loc în parte. Oamenii ne primesc peste tot cu ospitalitate și de multe ori vin cu tot felul de bunătăți chiar la preselecții. De la cârnați, zacuscă, brânză, slănină și ceapă până plăcinte, pâine de casă și palincă, de toate am gustat pe parcursul anilor.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

O concurentă i-a furat un sărut la preselecții!

Iată-te la cel de-al șaptelea sezon “Românii au talent”… Prin ce pățanii amuzante ai trecut la preselecții sau în timpul filmărilor?

La filmări se întâmplă mereu câte ceva amuzant. Pentru noi a devenit deja parte din rutină. În timpul preselecțiilor din sezonul acesta, de exemplu, am trecut printr-un moment inedit, dacă pot să îi spun așa. Totul a plecat de la Pavel, care a vrut să facă o demonstrație de dans popular. O concurentă a luat lucrurile foarte în serios și m-a sărutat… la propriu! (râde)

CTP îl atacă dur pe vloggerul Selly: 'Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..'
Recomandări

CTP îl atacă dur pe vloggerul Selly: 'Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..'

În ce proiecte mai ești implicat, în afară de “Românii au talent” și “Vocea României”?
Păi, dezvolt multe proiecte la HaHaHa Production, producem piese pentru artiștii noștri, pentru artiști din afară, punem la cale concerte, avem și un spatiu de evenimente pentru tineri talentați, care se numește Alllive. Dacă ziua ar avea 48 de ore în loc de 24, poate că aș avea timp și pentru altele. Momentan, vreau să mă concentrez pe lucrurile pe care le am deja în program și să încerc să le fac cât mai bine.

Close
Închide
  Close