MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 16:08

Smiley recunoaște: „Dacă iubesc pe cineva, fac orice”

Distribuie

Smiley a recunoscut că ar fi în stare să facă orice în numele iubirii. "Dacă iubesc pe cineva, fac orice", afirmă el.
Smiley, unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală din România, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața sa personală.

Smiley, despre care se spune că are o relație cu Gina Pistol, a făcut confesiuni într-un interviu pentru andreearaicu.ro.
Întrebat ce a făcut în numele iubirii, Smiley a răspuns:
„Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”.

Artistul a explicat și că au existat și momente când s-a simțit respins și a explicat cum a reușit să treacă peste astfel de momente.
„Da, de multe ori… Dacă nu sunt dorit într-un loc sau nu mă simt bine undeva, înseamnă că nu e locul meu acolo. Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuia să mai fie. Asta nu e nici rău și nici bine. Pur și simplu nu trebuia să mai fie.
Sunt lucruri care se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Există o oarecare chimie, o oarecare legătură între oameni care face ca lucrurile să se întâmple lejer, frumos, fără probleme. Alteori nu se întâmplă deloc sau doar pentru o anumită perioadă.

Eu trec destul de ușor, dar mi-am luat și eu părțile mele de suferință din treaba asta. Cumva trebuie să acceptăm că nu toată lumea trebuie să te iubească sau să te placă. Punct. Trebuie să acceptăm asta și suntem liniștiți. Dacă înveți să trăiești cu tine în pace, e lejer, e bine”, a afirmat Smiley.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Comentarii