Lansată acum, însă compusă cu câteva luni bune în urmă, piesă „Cine-i salvează pe eroi?” este o invitație din partea lui Smiley la respect și dragoste necondiționată.

 „Este cel mai bun moment că oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determina binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viață lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur.”, consideră Smiley care face și un îndemn la introspecție odată cu această lansare.

„Îmi doresc că fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viață lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiința, de realitate, de respect.”, adaugă Smiley.

 „Piesă este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit.

Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă ține era „la pământ” sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesă asta este pentru ține! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da.”, adaugă Cabron.

Citeşte şi:

Ce articol invocă medicii care își dau demisia în criza de coronavirus

Edward Snowden, fost spion american, cel mai cunoscut avertizor de integritate din lume: “Un virus e dăunător, dar distrugerea drepturilor e fatală”

Franţa a transformat trenuri de mare viteză în ambulanţe. Cum arată acum vagoanele TGV-urilor

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite