Mergi direct la conținut »
Sora Deliei, dată afară din casă de mama ei. "Se panicase"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Sora Deliei, dată afară din casă de mama ei. „Se panicase”

Sora Deliei, Oana Matache, a fost dată afară din casă de mama sa, Gina Matache. Aceasta din urmă a povestit ce s-a întâmplat.

De Dana Aramă,

Oana Matache, care a devenit mămica unei fetițe la sfărșitul anului trecut, se panichează foarte repede atunci când vine vorba de bebelușul ei.

Mama acesteia, interpreta de muzică populară Gina matache, a dat din casă la o emisiune de la Antena Stars.

„Eu încerc să îi ajut cum pot, dar ei sunt super implicați și vor să le facă pe toate. Vlad este un tip super implicat, vrea să îi facă el băiță, atunci când Ioana este obosită îi masează mâinile, o masează pe spate, o ține pe cea mică ca să se odihnească Ioana care este în urmă cu somnul, trebuie să doarmă mai mult.

 Ieri am dat-o afară…i-am spus să iasă afară în momentul ăla, că se panicase un pic și îi scăzuse moralul, i-am spus lui Vlad să o ia și să meargă în oraș să facă ceva frumos și să se întoarcă acasă cu alt tonus”, a povestit Gina Matache despre fiica sa cea mică, Oana Matache, care s-a căsătorit în primăvara anului trecut.

Ca și Delia, sora sa mai celebră, Oana Matache are studii muzicale, a absolvit  același liceu de muzică (”Dinu Lipatti” din București) de asemenea, a absolvit Universitatea Națională de Muzică, tot din Capitală.


Citește și: “Poarta” Otopeni 2018. Low-cost canadian, de la București peste Atlantic


 

Close
Închide
  Close