De Livia Lixandru,

Sandra și Adrian Mutu a devenit în aprilie părinții unui băiețel căruia i-a pus numele Tiago. Deși nu a trecut prea mult timp de atunci, cei doi au vorbit deja despre cel de-al doilea copil.

Sandra și Adrian Mutu mai vor un copil

”Este adevărat că mă apropii de vârstă de doar 24 de ani, însă nu simt că şi cum lucrurile s-ar fi întâmplat prea devreme. Tiago a fost un copil foarte dorit de amândoi. Avem discuţii legate de un al doilea bebe, însă momentan ne dorim să ne bucurăm din plin de fiecare clipă alături de Tiago. Eu mereu m-am închipuit că o viitoare mama a doi copii, pe primul îl am deja, legat de al doilea rămâne de văzut…să mai treacă puţin timp. Momentan mă simt împlinită şi am tot ce mi-aş putea dori, un soţ minunat şi un înger de băiat”,  a povestit Sandra Mutu pentru  mamapentrudoi.ro.

De când a devenit mamă pentru prima oară, viața Sandrei s-a schimbat total. ” De luni până vineri în marea parte a timpului mă dedic lui Tiago. Sunt conştientă că timpul trece foarte repede şi nu o să-l mai am atât de micuţ niciodată. Profit, profit la maxim de tot:) În acelaşi timp, nu uit nici de Adi. Relaţia noastră e la fel că înainte, am făcut în aşa fel încât să ne menţinem obiceiurile, stilul de viaţă şi să ne putem satisface şi propriile plăceri, chiar dacă avem un copil. Weekendul ne e mai mult dedicat nouă că şi cuplu”, a mai adăugat soția lui Mutu. Cei doi se vor căsători religios pe 6 octombrie, când își vor boteza și băiețelul.

Citește și


VIDEO| Arta de a îmbrăca morți. În Japonia se ține un concurs pentru cel mai bun antreprenor de pompe funebre


 

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan
GSP.RO

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional