Mergi direct la conținut »
Momente grele pentru Alexandru Arșinel. Soția sa are probleme de sănătate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente grele pentru Alexandru Arșinel. Soția sa are probleme de sănătate

Momente grele pentru Alexandru Arșinel. Soția sa are probleme de sănătate

Alexandru Arșinel a suferit după transplantul de rinichi încă trei operații, de hernie, ultima oară recent, în urmă cu aproximativ o jumătate de an. În aceeași perioadă, soția lui Alexandru Arșinel a suferit un accident soldat cu un hematom la cap.

Din păcate, starea acesteia este în continuare fragilă, iar medicii i-au recomandat un tratament strict.

Am avut însă probleme foarte mari și cu soția, care a căzut și a făcut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sănătate. Dacă țin la viață, trebuie să țin și regim, ceea ce și fac. Pentru că viața este frumoasă și mi-a dat șansa să fac o meserie legată de oameni”, ne-a mărturisit atunci Alexandru Arșinel.

[libgallery id=”1583859″]

Din păcate, starea acesteia nu a dat semne de înbunătățire între timp. „Avem o problemă extrem de dureroasă cu soţia, care a avut un accident, a trebuit să fie operată pe cap şi trece printr-o perioadă mai grea. Trecem, de fapt, printr-o perioadă foarte grea. Imediat după ce am făcut ultima operaţie pe coloană, la o săptămână, am fost la grădăniţă la cel mic şi a agăţat un toc de un preş şi a căzut în cap pe scări. Au reuşit să o stabilizeze cât de cât, însă urmează un tratament extrem de sever, ca să o putem ţine lângă noi”, a declarat Alexandru Arşinel pentru Antena 1.

Alexandru Arșinel este căsătorit cu Marilena Arşinel din 1968. Cei doi sunt părinţii a doi băieţi, Bogdan şi Cristian Arşinel. Şi-a cunoscut soţia în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă ca să se căsătorească.

Cei doi băieți le-au dăruit trei nepoți. Îndrăgitul actor se consideră cel mai împlinit bunic din lume datorită copiilor și nepoților care, în opinia sa, sunt adevărata răsplată pe care orice om o primește de-a lungul vieții.

Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel a fost operat de urgență, la Constanța. Risca să ajungă într-un scaun cu rotile!

Close
Închide
  Close