Mergi direct la conținut »
Soția lui Kamara face videochat și în ziua de azi, susține Mădălina, amanta artistului. Ce spune artistul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția lui Kamara face videochat și în ziua de azi, susține Mădălina, amanta artistului. Ce spune artistul

Soția lui Kamara face videochat și în ziua de azi, susține Mădălina, amanta artistului. Ce spune artistul

Soția lui Kamara a fost dată de gol de amanta soțului ei, care a spus că bruneta face și acum videochat. Mai mult, Mădălina, cea care i-a fost iubită în ultima perioadă, a vorbit în direct la Kanal D, despre momentul în care a vrut să se sinucidă.

De Livia Lixandru,

Eu cu Oana eram rupţi de foarte multă vreme. Despărţirea noastră are strict legătură cu neînţelegerile noastre. Eu nu am nimic de-a face în ecuaţia asta (n.r. videochat). E o chestiune de care se ocupă de anul trecut de prin vară, nu e treaba mea (n.r. Oana face videochat). Poate şi pentru că nu avea bani, pentru a plăti terapiile copilului. Îi dădeam şi eu bani, nu ştiu. Nu judec pe nimeni”, a spus Kamara despre soţia lui. 

Soția lui Kamara a fost dată de gol.

Și Mădălina trece prin momente grele și spune că lumea o judecă și o arată cu degetul, după dezvăluirile făcute la tv. „Eu am vrut să mă sinucid la 15 ani. Habar nu aveam ce se întâmplă atunci. A fost acum 10 ani. Lumea pe mine mă arată cu degetul „amanta lui Kamara”. Oamenii nu au înţeles asta. (…) Nu mă simt deloc confortabil să vorbesc despre lucruri de genul. Trecutul meu nu îl ştia nimeni. Aveam 15 ani atunci. Am avut o relaţie, m-a părăsit, am vrut să atrag atenţia, nicidecum să îmi iau viaţa. Am considerat că aşa pot să o fac. Nu a fost o decizie bună, dar pun pe seama faptului că eram mică şi nu îneţelgeam ce se întâmplă cu mine. Nu sunt mândră de lucrul ăsta, tocmai de asta nu am vrut să se vorbească. Nu am vrut să mă sinucid. Dacă voiam îmi făceam nişte tăieturi cu adevărat. Am fost la un psiholog atunci. Nici nu mă mai gândesc la aşa ceva, să fac aşa ceva”, a povestit Mădălina la Wowbiz.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

„Nu mai victimiza! Vorba asta cu amanta s-a dus demult! Nu eu ţi-am dezvăluit trecutul. Sunt acuzaţii care nu-şi au sensul. Eu te-am apărat. Mi-ai spus că fostul tău iubit are poze cu tine intime, pe care le-a făcut publice”, a spus Kamara

Mădălina a recunoscut la TV că a încercat să facă videochat, dar a renunţat după 10 zile. „La 20 de ani, 21 maxim, am încercat să fac videochat. am făcut într-un interval de o lună, 10 zile, să văd cum este. Fiecare om are un trecut şi poate nu de fiecare dată ia cele mai bune decizii. Lucrul ăsta nu a fost pentru mine, drept urmare m-am axat pe total altceva”, a spus ea. De asemena, Mădălina a făcut o dezvăluire şocantă despre Oana, soţia lui Kamara. „Oana face videochat şi în ziua de azi”, a spus bruneta.  Recent, soția lui Kamara a recunoscut că l-a înșelat pe acesta.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Nicoleta Nucă are un nou iubit, însă îl ține cam …secret. Brunet, discret, loial, toboșar!

Close
Închide
  Close