Mergi direct la conținut »
Soția lui Marius Moga face dezvăluiri. Bianca Lăpuște a vorbit despre familia ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Soția lui Marius Moga face dezvăluiri. Bianca Lăpuște a vorbit despre familia ei

Soția lui Marius Moga face dezvăluiri. Bianca Lăpuște este o mămică fericită.

De Dana Aramă,

Bianca Lăpuște este soția lui Marius Moga, cei doi unindu-și destinele în 2015. Tot în același an a venit pe lume fiica lor, Maria.

Blonda, care vorbește foarte rar despre viața sa de familie, a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, în care a făcut mărturisiri din viața ei de familie, în special din viața ei de mămică.

„Mă ține în formă copilașul. Mă ține în priză toată ziua. Sunt mai tot timpul acasă. Cam asta fac. În perioada asta. Mai am puțin. până la toamnă, când face doi ani.

A început să vorbească, a început să-și dea drumul încet-încet. Cu mersul nu are probleme. merge, aleargă, fuge, se dă singură pe tobogan. N-are nevoie de susținere. E foarte independentă. Din punctul ăsta de vedere pot să spun că am reușit să o cresc, să o creștem, mai îndependentă. Nu îi este frică, nu este emotivă, n-are niciun fel de problemă socială”, a declarat Bianca Lăpuște.

 

Soția lui Marius Moga face dezvăluiri. Ce face muzicinul cu fiica lui

„Îmi place ca mamă. Eu nu pot să spun dacă mă descurc sau nu. Nu pot să-mi dau eu singură verdictul. dar ce pot să spun este că fac tot posibilul să cresc un copil frumos și încerc să folosesc un model pe care l-am văzut la mama mea și la mama soacră, pentru că și ea și-a crescut minunat băieții. Și încerc să iau ce e mai bun și să le pun cap la cap și să fac cât de bine pot cu putință.

Tati se descurcă foarte bine. Tati e minunat. Vine în ajutorul meu mereu, ne completăm unul pe celălalt. Unde nu am eu răbdare cu ea sau dacă omit unele lucruri, el vine cu energie și o ajută să facă lucruri pe care nu le face cu mine.

Maria este o combinație între mine și tatăl ei. N-are ochii mei. Are părul creț. E combinația perfectă la care nu ne așteptam niciunul dintre noi…”, a mai spus soția lui Marius Moga.

Close
Închide
  Close