MENIU CAUTĂ

Soția lui Petre Roman, primele declarații despre cea de-a doua sarcină. “Am răspuns și eu ca omul, firesc și normal”

Distribuie

Soția lui Petre Roman, primele declarații despre cea de-a doua sarcină, după ce s-a spus că Petre Roman își dorește încă un copil.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni din nou părinți. În prezent aceștia se află la Sinaia, unde vor petrece câteva zile de relaxare.

„Sper ca Petrus să ajungă să iubească muntele așa cum îl iubim și noi, pentru că muntele este cea mai mare sănătate”, a declarat fostul premier, la Antena Stars.

„Am fost la un eveniment foarte frumos unde am purtat un costum masculin, iar acolo am fost întrebată dacă îmi mai doresc un copil. Am răspuns și eu ca omul, firesc și normal…Dacă Dumnezeu mă va binecuvânta cu încă un copil, de ce nu…Și de aici s-a tot răspândit!” a declarat Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.  „Nu am făcut niciun fel de afirmație. Un copil este o mare bucurie și o mare răspundere. E ceva intim…Dacă o vrea Dumnezeu…Dacă e un fapt, e un fapt, iar dacă nu, nu este. Ceea ce nu e spus, nu există”, a mai spus Petre Roman.

Citește și

EXCLUSIV/Romario și Bebeto joacă la Astra Giurgiu. Povestea fabuloasă a celor doi fotbaliști români cu nume de brazilieni / FOTO&VIDEO

 

Citește mai multe despre Silvia Chifiriuc, sarcină și sotia lui jorge pe Libertatea.

Comentarii