Mergi direct la conținut »
Soțul Andreei Bălan s-a întors acasă. Părinții artistei au avut prima reacție despre divorț. „Ne-a interzis...” Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Bălan s-a întors acasă. Părinții artistei au avut prima reacție despre divorț. „Ne-a interzis...”

Soțul Andreei Bălan s-a întors acasă. Părinții artistei au avut prima reacție despre divorț. „Ne-a interzis…”

Zilele trecute George Burcea a plecat din casa Andrrei Bălan, însă acum acesta  s-a întors de dorul fetelor sale, Clara și Ella. Părinții Andreei Bălan știu despre situația neplăcută prin care trece fiica lor, însă au refuzat să facă declarații despre acest subiect.

De Livia Lixandru,

Soțul vedetei a postat pe una dintre rețelele de socializare mai multe fotografii și filmulețe cu Ella și Clara, în timp ce se joacă cu ele.

George Burcea este foarte atașat de micuțe și nu își dorește ca acestea să simtă ce se petrece între el și soția lui în aceste momente, scrie VIVA!

În timp ce George Burcea se juca cu Ella și Clara, Andreea Bălan posta o fotografie pe Instagram, unde a pus o descriere care va pune multă lume pe gânduri: „Există doar o singură fericire în viață: să iubești și să fii iubit”.

Ce spun părinții Andreei Bălan despre divorțul fiicei lor

De câteva zile pe prima pagină a ziarelor este un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea. Situația lor s-ar fi înrăutățit după ce s-au întors din concediul din Mauritius, acolo unde au fost alături de fiicele lor.

Se pare că vedeta le-ar fi interzis părinților ei să facă vreo declarație pe acest subiect. Mama Andreei Bălan locuiește în București și vine în fiecare zi în casa acesteia, unde o ajută cu fetițele.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect’, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

Close
Închide
  Close