Mergi direct la conținut »
Soțul Andreei Tonciu rupe tăcerea despre cearta cu aceasta.“Poate pe viitor nu mă mai confundă cu bărbații de carton”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Tonciu rupe tăcerea despre cearta cu aceasta.“Poate pe viitor nu mă mai confundă cu bărbații de carton”

Soțul Andreei Tonciu rupe tăcerea despre cearta cu aceasta.“Poate pe viitor nu mă mai confundă cu bărbații de carton”

Soțul Andreei Tonciu rupe tăcerea despre cearta cu aceasta. Daniel Niculescu susține că de fapt el nu a intrat niciodată în conflict cu mama copilului său, ba mai mult, acesta nu a fost la mare de 1 mai, așa cum s-a spus.

Daniel Niculescu a scris un mesaj pe contul de socializare, pentru a lămuri situația. Bărbatul a mărturisit că Andreea este iubirea vieții lui și îi face întotdeauna poftele.

„Am văzut în ultimele zile cum s-a discutat zi și noapte despre familia mea. Mă distrează cum se inventează subiecte în România! Văd că toți și toate comentează și inventează pe la tv. Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele și eu îi fac toate poftele! Deci dragii mei, nu am fost la mare de 1 mai , nu m-am certat cu soția prin diferite cluburi, nu îmi place de 1 mai la mare. Eu dacă mă distrez, păi mă distrez… o fac în străinătate, cu prietenii mei. Nu postez câte șampanii vin la masă. Sunt altă calitate de bărbat, eu sunt Daniel Niculescu. Poate pe viitor nu mă mai confundă jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean! Când cei ce comentează vor realiza, ce am realizat eu la vârsta mea atunci arunc pălăria în aer. Până atunci… răutatea vine din frustrare și prostie ! Good Luck my Friends!”, a scris Daniel Niculescu pe rețeaua de socializare.  De asemenea, zilele trecute, Andreea a avut prima reacție după izbucnirea scandalului.

Citește și

EXCLUSIV. Mărturiile poliţiştilor din Voluntari care au ajuns primii la şoferul atacat la Sineşti! “Era într-o stare de agitaţie ca urmare a şocului suferit”

 

Close
Închide
  Close