MENIU CAUTĂ

Soțul Oanei Roman, operat. „De la bal, direct la spital”

Distribuie

După ce în urmă cu câteva zile au aniversat patru ani de căsnicie și au organizat o super petrecere, Oana Roman și soțul ei trec prin momente neplăcute. Marius Elisei a fost operat.

Oana Roman și partenerul ei de viață, Marius Elisei, s-au distrat pe cinste la petrecerea pe care au organizat-o cu ocazia aniversării a patru ani de mariaj. Însă, la doar câteva zile distanță, soțul Oanei Roman a ajuns la spital. Acesta a fost operat la Spitalul Universitar din Capitală.

„Am avut o zi tare grea, după petrecerea de sâmbătă am ajuns de la bal direct la spital azi ! Marius a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi la Spitalul Universitar!
Mulțumim tuturor pentru mesaje si urări! Mulțumim d-lui Profesor Doctor Cătălin Cârstoiu pentru că l-a operat pe Marius și totul a decurs bine„, a mărturisit Oana Roman pe contul său de socializare.

Vedeta a oferit mai multe detalii la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Am anunțat că o să mergem de la bal la spital. Marius era programat azi-dimineață să se opereze la genunchi pentru că nu a fost cuminte și s-a dus la fotbal și s-a accidentat și mai rău, respectiv o ruptură de ligament încrucișat la genunghi. La Spitalul Universitar am mers azi-dimineața la ora 8:00, a suferit această intervenție chirurgicală care a mers bine, este sănătos.

Recuperarea este mai grea, operația se face artroscopic, dar perioada grea de acum urmează. O perioadă lungă nu o să fie simplu, dar n-am avut de ales, asta e, ce să facem. El este la terapie intensivă, am fost acum la el, începuse să îl doară, l-am lăsat să se odihnească și de abia mâine spre prânz o să meargă în salon. Era o pasiune fotbalul, dar deja avea piciorul lovit.

Dacă recuperarea se va face cum trebuie, va putea să mai joace. Mie mi-e greu că trebuie să mă împac și cu copilul, cu munca, cu el. Mă gândesc cu groază cum o să fie, o să aibă cârje, să îl ajut să meargă. Și el a fost lângă mine când am avut probleme grave”, a explicat Oana Roman.


Citește și: DOCUMENT / Legea offshore, noua Roșia Montană. Petroliștii primesc scutiri de taxe și derogări de la legea patrimoniului


 

Citește mai multe despre Marius Elisei, genunchi, intervenție chirurgicală și operatie pe Libertatea.

Comentarii