Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

SPARGE TOPURILE! Cătălin Botezatu va încasa 250.000 € din patru emisiuni!

Televiziunea este un adevărat drog, iar Cătălin Botezatu confirmă din plin această regulă. Nu de alta, dar, deşi e conştient că cele 12 ore petrecute zilnic pe platourile de filmare îi pot fi fatale, dat fiind alarmantul său istoric medical, Bote tot se va trezi cu noaptea în cap pentru a ajunge la trustul Intact. Şi dacă mai punem la socoteală şi prezentările de modă, dar şi munca de designer la atelierul său de creaţie, deja numai el ştie când va mai avea timp să şi respire. Botezatu va fi în acest an gazda emisiunilor “Burlacul” şi “Next Top Models”, ambele difuzate de Antena 1, dar şi a altor două noi emisiuni de divertisment, păstrate momentan la secret.

De Luana Mare,

E printre cel mai bine plătite vedete TV

Conform unor surse neoficiale, suma pentru care Cătălin Botezatu a acceptat această provocare care, din păcate, îi poate pune viaţa în pericol, este de aproape 250.000 de euro.
Acest salariu îl situează acum lejer în topul vedetelor de televiziune plătite regeşte. Ce implicaţii va avea halucinantul contract şi pentru sănătatea designerului rămâne de văzut, mai ales că el însuşi recunoştea, în urmă cu mai bine de un an, că este dependent de muncă şi că asta îl va băga, într-o bună zi, în mormânt.
Cătălin are la activ patru preinfarcturi, iar primul, de la începutul anilor 2000, era să-l omoare. A avut însă noroc cu menajera sa, care a intrat pe uşă exact în momentul în care el leşinase. Disperată, femeia a chemat Salvarea, medicii reuşind să-l readucă în ultima clipă la viaţă.

Uite câte probleme de sănătate are designerul!

Doctorii l-au întors pe toate feţele pe Cătălin, i-au făcut zeci de analize, iar rezultatele sunt de-a dreptul alarmante.
La externare, Botezatu a primit un diagnostic greu: hipertensiune arterială, disfuncţiune a valvei aortice, migrene, probleme hipertensive la nivelul vaselor cervicale, arteroscleroză cervicală.
 

Close
Închide
  Close