MENIU CAUTĂ
23 Mai. 2013 09:36 , de Alina Dan

ŞTEFAN BĂNICĂ, IRONIC cu ANDREEA MARIN? „Mai bine Marin, decât submarin”

Distribuie

Astăzi, însă, un citat postat de Ştefan Bănică pe pagina sa de pe un site de socializare a demontat ideea armoniei dintre cei doi foşti soţi.
„Mai bine Marin, decât submarin”, este citatul din celebrul film românesc „Nea Mărin miliardar” pe care Bănică a ales să îl împărtăşească fanilor. Aşa cum era de aşteptat, aceştia au interpretat ca o aluzie la  Andreea Marin şi chiar au comentat în acest sens.
Recent, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au fost văzuţi împreună şi, deşi s-a speculat că ar putea fi vorba despre o împăcare, Andreea a explicat că este doar „o relaţie bună dintre doi părinţi responsabili”.
Fosta prezentatoare TV nu a ascuns niciodată faptul că a rămas într-o relaţie mai mult decât decentă cu fostul ei soţ, iar deciziile în ceea ce o priveşte pe Violeta sunt luate de comun acord.
Andreea Marin s-a arătat chiar dispusă să-şi lase fiica să apară în videoclipurile tatălui, mai ales că şi aceasta are anumite înclinaţii artistice.
Ştefan Bănică şi Andreea Marin au fost de la început unul dintre cuplurile atipice din showbiz, cei doi reuşind să menţină discreţia atât asupra vieţii de familie, cât şi a divorţului.

Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii