Mergi direct la conținut »
Ștefan Bănică Jr. a ajuns la Spitalul Floreasca. Medicii au făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ștefan Bănică Jr. a ajuns la Spitalul Floreasca. Medicii au făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistului

Ștefan Bănică Jr. a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, artistul acuzând dureri abdominale puternice. Artistul este acum în investigații pentru a afla ce anume îi provoacă aceste dureri.

Profesor doctor Mircea Beuran, șeful Clinicii de chirurgie 2 de la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, a declarat pentru Libertatea că Ștefan Bănică Jr. este în investigații pentru a se stabili cauza durerilor abdominale.

Mircea Beuran a precizat că există suspiciuni că ar fi o problemă cu apendicele, iar dacă acestea se confirmă, Ștefan Bănică Jr. va fi dus direct în sala de operații.

 Ştefan Bănică, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la camera de gardă cu dureri abdominale. Artistul este supus mai multor investigații.

„Frământat de o stare digestivă rea, Ştefan Bănica jr, a trebui să apeleze la consultul medicilor și s-a prezentat la Floreasca. Bănică a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnisticul că e vorba de o indigestie, crame digestive. O infecție. El va fi în continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste. Vor pune un diagnostic”, a spus Florin Condurăţeanu la România TV.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au devenit soț și soție anul trecut și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista a povestit recent, cum se înțelege cu copiii acestuia. Chiar dacă sunt extrem de discreți cu viața lor amoroasă, alegând să se cunune departe de ochii curioșilor, Lavinia și Ștefan trăiesc ca orice familie normală. Și așa cum e firesc, Lavinia are o relație specială cu copiii lui Ștefan Bănică jr din relațiile anterioare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/DJ Wanda se lasă din nou pe mâna medicului estetician. „Am 42 de ani, iar timpul nu stă pe loc”


Iubitul Elenei Udrea dărâmat de durere! Declarațiile lui Alexandrov Adrian despre sarcina iubitei sale: „Mare mi-a fost tristețea când am aflat…”

 

Close
Închide
  Close