MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2013 19:09 , de Alina Dan

„ŞTEFAN nu-i un FRAIER. O fi simţit el ceva”. VEZI CINE FACE DECLARAŢIA

Distribuie

Fostul soţ al "Zânei Surprizelor" a declarat, la puţin timp după ce relaţia dintre Andreea şi Tuncay a fost anunţată public, că vedeta şi medicul turc ar fi fost împreună înainte de a divorţa.
Afirmaţia lui Ştefan Bănică a mâhnit-o pe Andreea, care a ripostat imediat.
"Da, am o relaţie. M-a uimit însă declaraţia lui Ştefan. Eu am luptat până la capăt pentru căsnicia asta", a fost replica vedetei.
Prezent în platoul Agentul VIP, Mădălin Voicu a comentat afirmaţiile celor doi. "Ştefan nu-i un fraier. O fi simţit el ceva", a spus politicianul.
Mădălin Voicu nu crede nici în ipoteza potrivit căreia "despărţirea" a fost un scenariu gândit de Andreea pentru ca Ştefan Bănică să îi dea acordul ca fetiţa lor, Violeta, să poată părăsi ţara împreună cu mama ei.

Varianta Mădălin Voicu

Din punctul de vedere al lui Mădălin Voicu, despărţirea Andreei Marin şi a lui Tuncay a fost, de fapt, o batere în retragere a turcului.
„Turcul s-a dat înapoi jenat. S-a simţit vinovat de convulsiile care s-au creat”, este opinia politicianului.
„De fapt, a jucat-o pe Andreea şi pe turcul ei. A fost o şemecherie a lui”, este concluzia lui Mădălin Voicu.

Departe de presa dezlănţuită

În numai două zile, Andreea Marin a pierdut şi a regăsit frumuseţea unei relaţii începute discret şi ce se anunţa de durată şi a dat vina pe presiunea mediatică pentru asta.
Acum, după ce pare că şi-a regăsit liniştea sufletească şi lucrurile între ea şi iubitul turc Tuncay par să se fi lămurit, „Zâna Surprizelor” şi partenerul ei au plecat departe de meleagurile dâmboviţene, într-o zonă rustică din Croaţia, într-un loc ce pare mai mult o fermă de animale amenajată ca pensiune.
„Dragii mei, pentru o zi am respirat aer curat si am ales sa fiu alaturi de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiana, intr- un colt de rai din inima muntilor. Am facut fotografii minunate si, dupa ce imi voi desface bagajul si le voi descarca, vreau neaparat sa va recomand in imagini minunea naturii la care mi-a ramas gandul. E aproape de noi, gazdele gatesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine insuti, nu e un pret de neatins… merita din plin sa evadezi chiar si pentru o zi, sa iti reincarci bateriile! Aveam nevoie de asta si toti avem, din cand in cand! Cu drag, pe curand!”, este mesajul Andreei Marin.
Împăcarea vine după cei ieri, atât ea, cât şi iubitul ei, au anunţat despărţirea pe Facebook. Astăzi, Tuncay şi-a cerut scuze pentru faptul că nu stăpâneşte bine limba engleză şi a anunţat că este din nou împreună cu Andreea.
„Nu sunt bun la comunicare!”, a scris Tuncay.

Comentarii