Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Apariție bizară. Marea solistă de muzică populară Ștefania Rareș singură și tristă, pe o bancă, în parc

FOTO EXCLUSIV/ Apariție bizară. Marea solistă de muzică populară Ștefania Rareș singură și tristă, pe o bancă, în parc

Admirată, aplaudată de generații întregi și încă în activitate, renumele solistei de muzică populară Ștefania Rareș nu-i poate șterge problemele cotidiene pe care le întâmpină, mai ales că artista n-a avut chiar o viață ușoară.

De Florian Gheorghe,

Duminică, o zi în care întreg orașul de bucura de weekend, am surprins-o pe artistă stingheră, pe o bancă de pe Bulevardul Kiseleff, pierdută în gânduri și absentă. Telefonul a fost singurul obiect care o scotea tresărind din stare și asupra căruia a stat cu privirea ațintită de parcă aștepta o minune.

Ștefania Rareș singură și tristă, pe o bancă, în parc

În vârstă de 74 de ani, în ciuda carierei sale, viața solistei a fost un lung șir de necazuri. De peste 20 de ani nu mai știe ce înseamnă fericirea, după ce soțul artistei a trecut în neființă, asta după ce i-a căutat medicamente în întreaga lume. Durerea pricinuită a aruncat-o în depresie puternică, mai ales că a trebuit să crească singură doi copii, iar o mâna a fost paralizată de șocul suferit. A urmat o evacuare din casă cu scandal, care a fost retrocedată deși aparținea statului, proces de lungă durată în urma căreia și-a pierdut tatăl, dar și sănătarea proprie, căci a fost operată pe inimă. Artista a debutat în urmă cu 58 de ani, în lunga sa carieră a fost una din artistele nelipsite de la chefurile lui Gheorghe Gheorghiu Dej, apoi Nicolae Ceaușescu care cunoaștea mai toate melodiile sale populare.

 

 

Close
Închide
  Close