Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Stela Popescu și Vasile Muraru își ”fac de cap” în absența lui Arșinel. S-au rugat într-o biserică din Zaragoza. Foto
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Stela Popescu și Vasile Muraru își ”fac de cap” în absența lui Arșinel. S-au rugat într-o biserică din Zaragoza. Foto

EXCLUSIV/ Stela Popescu și Vasile Muraru își ”fac de cap” în absența lui Arșinel. S-au rugat într-o biserică din Zaragoza. Foto

Stela Popescu și Vasile Muraru își ”fac de cap” în absența lui Arșinel. Acesta nu a putut face deplasarea în Spania, din cauza unor probleme de sănătate.

De Ana Maria Păsat,

Stela Popescu și Vasile Muraru s-au închinat într-o biserică din Zaragoza bun 1

Colectivul Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase” din București a început turneul în Spania, în cadrul proiectului ”Români pentru Români”.  Alexandru Arșinel e marele absent. Acesta nu a putut face deplasarea din cauza unor probleme de sănătate. Stela Popescu și Vasile Muraru, alături de colegii lor au avut parte de o primire de cinci stele. Cu această ocazie, îndrăgiții actori au fost și la o slujbă într-o biserică ortodoxă din Zaragoza, ”Adormirea Maicii Domnului”, al cărei Preot Paroh este Aurel Nae.

Stela Popescu și Vasile Muraru s-au închinat într-o biserică din Zaragoza 1

Altfel, Audiotrio ”Nuestra Señora del Pilar” din Zaragoza a devenit duminică seara neîncăpător pentru sutele de români sosiți din toate colțurile frumosului oraș și din împrejurimi la spectacolul ”OLÉ, TANASE”.  Au fost prezenți și Alexandru Ion Steriu, Consulul României la Zaragoza si Preotul Paroh Aurel Nae. Toti artiștii, printre care Stela Popescu, Alexandru Lulescu, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, Liliana Mocanu, Nae Alexandru, Cristian Simion și Tatiana Fecioru au fost răsplătiți cu ropote de aplauze.  La fel si interpretele Daniela Tănase și Irina Ionescu, alături de Baletul Teatrului, cu momente artistice care au mers la sufletul publicului!

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Stela Popescu și Vasile Muraru s-au închinat într-o biserică din Zaragoza 2

Stela Popescu și Vasile Muraru își ”fac de cap” în absența lui Arșinel, premiat în lipsă la Zaragoza

Alexandru Ion Steriu, Consulul României la Zaragoza a oferit superbe distincții de înaltă apreciere actorilor Stela Popescu, Alexandru Arșinel (absent din motive de sănătate), Vasile Muraru (Director Artistic) și Alexandru Lulescu.  După prestația din Zaragoza, artiștii vor continua turneul cu reprezentațiile din regiunea Madrid. Următorul spectacol va avea loc joi, la Alcala de Henares, în sala Auditorio ”Paco de Lucia”.

CITEȘTE ȘI:

La 80 de ani, Stela Popescu dezvăluie secretul părului ei bogat! A umblat 7 ani rasă pe cap, după ce a scăpat de moarte

 

Close
Închide
  Close