Mergi direct la conținut »
Știrista Daiana Anghel s-a măritat. Prima imagine de la cununia civilă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Știrista Daiana Anghel s-a măritat. Prima imagine de la cununia civilă

Știrista Daiana Anghel s-a măritat. Prima imagine de la cununia civilă

Daiana Anghel  s-a măritat, pe 3 august, cu Sorin Gonțea, cei doi având cununia civilă în Brașov. Fosta prezentatoare tv a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei.

Vedeta a purtat o superbă rochie roz din tul și a avut un buchet din flori albe, iar soțul ei, pantaloni închiși la culoare și un sacou de culoare lila, perfect asortat la ținuta Daianei.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar în 2005 era deja la Antena 1 Deva. A continuat cu Antena 3, între 2005 şi 2007, Sport.ro (2007-2008), Antena 1 (2009-2011) şi la final Kanal D, între 2011-2012. spre uimirea tuturor, în anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie, însă în urmă cu patru ani a trecut printr-un moment extrem de trist. Cu doar două luni înainte de nuntă, când totul era aranjat şi rochia de mireasă cumpărată, logodnicul ei a părăsit-o şi evenimentul a fost anulat, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate.

Close
Închide
  Close