De Iulian Budușan,

”Eram foarte nerăbdător să aduc în Asia turneul mondial #HITH (”Heavy is the Head”, al doilea album de studio – n.a.) şi să cânt la unele concerte cu casa închisă însă, din păcate, din cauza problemelor de sănătate şi de călătorie legate de coronavirus trebuie să reprogramez această parte din turneu”, a anunţat el într-un mesaj publicat pe reţeaua socială, citat de AFP.

Sunt vizate mai multe concerte programate la sfârşitul lunii martie.

”Promit că voi reveni”, a încheiat vedeta sfătuindu-i pe fani să ia legătura cu furnizorii de la care au achiziţionat biletele.

Turneul său mondial a debutat săptămâna trecută în Dubai, iar următorul său concert este programat la 20 februarie, în Berlin.

Mai multe evenimente importante au fost anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus nou, printre acestea numărându-se Marele Premiu de Formula 1 al Chinei sau, în Europa, Salonul internaţional al telefoniei mobile de la Barcelona, programat la sfârşitul lunii februarie, notează AFP.

Epidemia a provocat decesul a 1.367 de persoane în China continentală, iar numărul celor infectaţi a ajuns la 60.000.

Citeşte şi:

Japonia anunță primul deces al unei persoane infestate cu coronavirus. Este vorba de o femeie în vârstă de 80 de ani

MAE: 17 români pe nava de croazieră MS Westerdam, respinsă în cinci porturi și primită de Cambodgia. Coronavirusul nu a fost confirmat la bord

„Măsuri ca pentru timp de război” într-un oraș din China din cauza coronavirusului. Cine pleacă din casă e arestat pe loc!

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine