Mergi direct la conținut »
Suma exorbitantă plătită de soțul lui Nicki Minaj pentru verighetele de nuntă. Rapperița a primit un diamant uriaș
Entertainment Libertatea > Entertainment > Suma exorbitantă plătită de soțul lui Nicki Minaj pentru verighetele de nuntă. Rapperița a primit un diamant uriaș

Suma exorbitantă plătită de soțul lui Nicki Minaj pentru verighetele de nuntă. Rapperița a primit un diamant uriaș

Kenneth Petty, proaspătul soț al cântăreței Nicki, a plătit 1,1 milioane de dolari pentru verighetele pe care cei doi le-au schimbat în timpul ceremoniei de căsătorie.

De Ana Hațeg,

Cele două inele au fost realizate la comandă la casa de bijuterii Rafaello and Co, iar un reprezentant al acesteia a confirmat informaţia pentru E! News.

Casa de bijuterii i-a felicitat pe cei doi miri Petty şi Minaj postând o înregistrare video cu cele două verighete.

Verigheta rapperiţei are în mijloc un diamant de 17 carate, însoţit de alte două briliante cu transparenţa VVS2, de calitate superioară. Cea a soțului său are pe ea mai multe diamante mai mici şi o inscripţie pe care scrie ”Barbie & Ken”.

Potrivit bijutierilor, Kenneth a dorit o verighetă pe măsura „personalităţii” lui Nicki Minaj, astfel încât a fost nevoie de mai multe luni de creaţie.

Nicki Minaj, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit în secret, cu Kenneth Petty, împreună cu care formează un cuplu de mai puțin de un an.

Artista a confirmat că s-a căsătorit prin intermediul unei înregistrări video pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

În înregistrarea video se observă două căni cu mesajul Mr. și Mrs. alături de două șepci, una albă și cealaltă neagră, pe care este scris Bride and Groom (nr. mireasă și mire, în engleză). În dreptul înregistrării video Nicki Minaj și-a trecut numele real, la care este adăugat numele de familie al proaspătului ei soț: Onika Tanya Maraj-Petty.

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au cunoscut la sfârșitul anului 2018 și și-au oficializat relația în decembrie același an.

Close
Închide
  Close