Oana Roman a participat vara trecută la mai multe prezentări de modă la Mamaia, dar la una dintre ele a arătat mai mult decât voia. Oana Roman a purtat o rochie neagră foarte scurtă, care i-a scos picioarele plinuțe în evidență și, la un moment dat, când stătea pe canapea, i s-au văzut chiar și chiloții. În ciuda acestui aspect, vedeta nu a părut să observa gafa vestimentară, dar nici persoanele prezente nu au făcut caz pe această temă. Doar fotoreporterii care se aflau la eveniment au tras repede câteva cadre cu Oana (foto sus şi strânga).
 
 

În fiecare an, de când începe vara şi până în septembrie, Mirabela Dauer (64 de ani) se mută la mare şi profită cât poate de mult de soare. Anul trecut, cititorii Libertăţii au surprins-o pe cântăreaţă în timp ce se relaxa, singură, pe plaja din Eforie Nord. Cel mai şocant a fost faptul că celebra artistă a ales un costum de baie cu chiloţi tanga, care nu au avantajat-o absolut deloc (foto sus).

Valeria Marini, fosta iubită a designerului Cătălin Botezau, e o femeie celebră, dar nu debordează de frumusețe și se pare că nici bune maniere nu prea are. Italianca şi-a etalat la plajă trupul invadat de celulită, motiv pentru presa italiană să o taxeze dur. Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, Valeria a fost surprinsă de paparazii pe plaja Golfo di Marinella în timp ce se scărpina în fund. Vedeta era relaxată și fără griji, iar la un moment dat a chemat un bărbat care i-a masat grijuliu fundul și picioarele (foto sus).

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens