Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Super-petrecere de Paște, cu Fuego, la TVR 2 (PUBLICITATE)

Super-petrecere de Paște, cu Fuego, la TVR 2 (PUBLICITATE)

Dacă aveți cumva dubii despre ce veți face la prânz, în prima zi de Paște, răspunsul vine fix de la artistul iubit de către o mulțime de români – Paul Surugiu-Fuego. Acesta a pregătit la emisiunea sa de pe TVR 2, cea mai tare petrecere, două ore de muzică de calitate, șlagăre iubite de români, exclusivități și invitați de calibru. Veți avea diversitate, ritm, energie, melodii iubite și cunoscute, de la „Radu mamii” la „Constantine, Constantine”, „Țărăncuță, țărăncuță”, „Jos de Vâlcea într-un sat” sau „Lasă-mă să beau” și multe altele. Astfel, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, Fuego este maestru de ceremonii la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Alături de el, în exclusivitate, Benone Sinulescu va cânta, cu emoția și cu energia sa debordantă. După mulți ani, se va afla împreună cu Irina Loghin, artista românilor alături de care, în anii 70, umplea stadioane. Aceasta din urmă a pregătit de asemenea, momente excepționale și duete cu Paul Surugiu-Fuego. Ovidiu Komornyik are melodii de suflet, romantice, iar Diana Matei și taraful Cleante sunt responsabili cu energia si veselia. Elena Gheorghe vă cântă în armânește cele mai iubite șlagăre ale sale, iar Florea Calotă și Maria Dragomiroiu vor completa de execepție atmosfera de sărbătoare. Actorul Nae Alexandru salvează, cu umor, mielul de Paște, iar Fuego va cânta câteva din celebrele sale hituri iubite și cunoscute de români.

„Sunt sigur că am pregătit divertisment de calitate. E un spectacol televizat, cu prieteni dragi, mari artiști și cu cea mai bună muzică, diversă, cu simple urări, fără multe vorbe și cu cele mai speciale daruri muzicale pentru voi. Timp de două ore n-aveți timp de plictiseală, mai ales că parte din cei mai iubiți artiști ai țării vor fi în casele voastre! Nu ratați!” (Paul Surugiu-Fuego)

Close
Închide
  Close