UPDATE 28 noiembrie: O etapă care a început cu 32 de concurenți, cu cei mai buni dintre cei care au completat formularul de înscriere și au avut curajul să arate unei țări întregi că au ceea ce trebuie pentru a deveni următorul SuperStar al țării. Aseară, într-o atmosferă senzațională la Arenele Romane, s-a desfășurat și ultima semifinală. 

La finalul interpretărilor, cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams, au decis că mai departe vor merge Alessandro Mucea și Naomi Prie. Wild card-ul serii a fost oferit de către Marius Moga, iar acesta a decis că Artiom Topal va intra la votul publicului.

Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal așteaptă, cu emoție, să vadă dacă vor avea ocazia să mai urce încă o dată pe scena SuperStar România!

UPDATE 13 noiembrie: Astăzi, de la ora 20:00, în fața juraților vor urca ultimii 24 de concurenți. Aceștia vor lupta pentru ultimele 16 locuri disponibile în etapa semifinalelor. Ceilalți se vor vedea nevoiți să plece acasă cu tolba plină de învățări și cu speranța că data viitoare va fi mai bine.

Clotilde Armand, de la Mafie la Curtea de Conturi
Recomandări
Clotilde Armand, de la Mafie la Curtea de Conturi

Cine va vedea mai clar drumul spre premiul cel mare și cine va păși pe cel cunoscut spre familie, aflăm curând. Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!

UPDATE 24 octombrie: Prima etapă a show-ului SuperStar România a ajuns la final. Sute de concurenți au venit în fața juraților de-a lungul celor șapte săptămâni și au demonstrat că sunt dispuși să muncească oricât de mult pentru visul lor. Dintre aceștia, 114 au obținut tichetul auriu și s-au calificat în etapa următoare.

Ultimii calificați sunt: Cristina Mudrenco, Ștefana Lepădatu, Cosmin Gherca, Hermina Hotca, Diana Tudor, Sebastian Benea și Corina Sucarov. La finalul serii, jurații au tras o serie de concluzii după această perioadă. Raluka s-a bucurat de tot ceea ce a văzut de-a lungul audițiilor și a spus:

„Este cel mai frumos proiect pe care l-am avut” și a ținut să precizeze care a fost factorul decisiv în alegerile ei: „Mă bazez pe emoție. În cazul în care ajunge la mine, e tot ce îmi doresc”. Smiley a completat că scopul lor este de a-i găsi pe cei care fac diferența: „Căutăm oameni care să fie mult mai buni decât noi”, iar Carlas nu a uitat nici de telespectatori:

Propunerea de a interzice accesul rușilor în Europa e contestată și de rușii din exil: „După aceea o să-i extrădăm pe toți cei care vorbesc rusește?”
Recomandări
Propunerea de a interzice accesul rușilor în Europa e contestată și de rușii din exil: „După aceea o să-i extrădăm pe toți cei care vorbesc rusește?”

„Sper că cei de acasă s-au regăsit în opțiunile noastre”. Marius Moga a ținut să sublinieze: „Rolul muzicii este să unească”, iar asta s-a întâmplat timp de 14 seri de audiții. România s-a bucurat de prestațiile celor mai tari concurenți.

UPDATE 23 octombrie: În ediția de vineri seară, concurenții au oferit povești de viață care au arătat cât sunt de puternici și au cântat din tot sufletul lor. Prestațiile i-au convins pe jurați și au adus tichetul auriu pentru câțiva dintre aceștia: Daniela Matei, Stephen Moisa, Ioana Hasegan, Eliza Chifu, Alex Baroc, Andrei Mureșan și Ovidiu Lazăr.

Pe toți îi vom vedea în următoarea etapă. Astăzi, de la ora 20.00, ultimii concurenți vor trece pragul scenei „SuperStar”! 14 visători vor da tot ce au mai bun pentru a auzi DA din partea juraților și pentru a se califica în următoarea etapă. Unii vor reuși, alții vor învăța că mai au de muncă pentru a putea face pasul cel mare spre o carieră muzicală.

UPDATE 17 octombrie: Orice concurent care intră în fața juraților „SuperStar” are un singur gând: să obțină aprecieri și să audă acele DA-uri care îi aduc tichetul auriu. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt mereu pregătiți cu sfaturi și încurajări pentru toți cei care și-au găsit curajul de a apărea în fața întregii țări și a oferi un moment de neuitat.

„Căldură mare, monșer!”. Ce pași a făcut România, în aproape două decenii, pentru a se adapta la schimbările climatice
Recomandări
„Căldură mare, monșer!”. Ce pași a făcut România, în aproape două decenii, pentru a se adapta la schimbările climatice

Un tichet auriu au obținut și Francesca Sirbu, Gabriel Benga, Sabrina Gaitan, Andreea Zelenak, Alexandru Precup, Rebeka Daniel și Alina Amon.  

Etapa audițiilor se apropie de final! „SuperStar” revine săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă.

sabrina-gaitan-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

UPDATE 16 octombrie: O seară de senzație la „SuperStar” cu momente incredibile care au ridicat juriul în picioare și au demonstrat că talentul este la cote înalte. Concurenții au oferit interpretări de neuitat și au reușit să obțină DA-urile mult visate. Dintre cei prezenți pe scenă, în următoarea etapă s-au calificat: Eleonora Filipoiu, Ștefan Suciu, Andreea Manolache, Mădălina Gaivas, Mădălin Mușat, Maria Palii, Diana Gutu și Anastasia Chirillovskaia. 

După 11 ediții în care au avut ocazia să cunoască în jur de 150 de concurenți, jurații au preluat din emoțiile și trăirile acestora. Raluka chiar va face o confesiune în baza experienței ei și a ceea ce a văzut: „Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei”. 

Pe scenă își vor face apariția concurenți cu povești extrem de diferite. Printre aceștia se va regăsi o concurentă care face dublaj de voce de peste 13 ani, de când era doar un copil. Deși iubește ceea ce face, vine la „SuperStar” pentru că i se întâmplă să cânte foarte des prin casă. „Mi-e teamă că nu o să mă ridic la așteptările mele”, va admite înainte de a intra pe scenă.

madalina-gaivasIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

UPDATE 10 octombrie: O nouă ediție, cea de-a zecea, s-a încheiat aseară și a oferit șansa unor concurenți îndârjiți să demonstreze că au ceea ce le trebuie și să se remarce în fața juraților și a publicului. De-a lungul celor trei ore, Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams s-au bucurat de un spectacol senzațional și au oferit celor mai buni DA-urile mult visate.

oana-giurgiumanIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Anastasia Kylchik are 19 ani și s-a mutat din Ucraina în Galați pentru a studia la Facultatea de Arte. Pasionată de muzică, timida concurentă a venit în fața juraților cu gândul de a depăși toate lipsurile pe care le-a resimțit în viață. Iar în momentul în care a început să cânte… nimic nu a mai contat. Prestația i-a adus tichetul auriu și calificarea în următoarea etapă, dar și laudele juraților.

Fără doar și poate, cea mai mare surpriză a serii a fost oferită de Dănuț Fieraru. Venit la SuperStar pentru a-și acompania, la pian, un prieten, acesta a devenit… concurent!

Pasiunea pe care a arătat-o în timpul interpretării l-a făcut pe Smiley să-i propună să cânte și cu vocea. Iar ceea ce a oferit a fost dovada că prin multă muncă și prin implicare trup și suflet poți reuși orice. Înainte de a-i oferi tichetul auriu, Smiley i-a spus: „Toată echipa te-a aplaudat. Respecți muzica”, iar Raluka a tras o concluzie emoționantă: „Toată România te-a aplaudat”.

Tot un tichet auriu au obținut și Anda Domșa, Oana Giurgiuman, Darius Grigoraș, Antonia Ganea, Andrei Miercure, Ecaterina Doros și Carolina Racozită.

UPDATE 9 octombrie: De la ora 20:00, show-ul „SuperStar” continuă. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt pregătiți să asculte noi concurenți și să se bucure de momente spectaculoase. Un tânăr actor de la Teatrul Evreiesc, cunoscut și apreciat chiar de către Maia Morgenstern, va veni pe scenă cu un mesaj clar: „Vreau pe scenă, să cânt unei mase de oameni. Să mă bucur alături de ei”. Oare va reuși, momentan, să îi impresioneze pe cei patru jurați?

Tot astăzi va avea loc o premieră. Un concurent sigur pe el care va declara „Nu am nicio emoție. Am repetat foarte mult” se va trezi într-o situație neașteptată: cel care a venit să îi fie alături în timpul cântării… îi va deveni competitor. Cum se va ajunge în această situație și ce-l va face pe Carlas Dreams să îi spună „Cu venirea ta aici, acest casting a devenit mai bun”, vedem doar pe PRO TV!         

Ei au urcat pe scenă în ediția de vineri, 8 octombrie:

andreea-rainofIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

UPDATE 2 octombrie: Spectacolul continuă astăzi, de la ora 20:00, la Pro TV, la „SuperStar România”. Un concurent pe cât de timid, pe atât de impresionant ca voce va veni în fața juraților și le va arăta ceea ce poate.

„Mă ocup cu muzica”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Doar de o chitară și o voce greu de uitat va avea nevoie pentru a obține laudele juraților și a-l face pe Marius Moga să-i spună: „Ai ceva autentic în tine”. Despre cine este vorba, aflăm curând!

UPDATE 1 octombrie: Finalul de săptămână aduce o nouă porție dublă de momente de neratat în cel mai tare show al toamnei. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt pregătiți să cunoască alți concurenți care și-au găsit curajul pentru a face pasul cel mare spre celebritate. Cine îi va convinge că merită un tichet auriu și cine se va vedea nevoit să mai muncească pentru DA-urile mult visate?

O adolescentă de 17 ani va intra pe scenă decisă să îi cucerească pe jurați: „Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă”, va declara ea. Aceeași îndârjire o va arăta și la momentul cântării: „Vă promit că o să vă uimesc”. Să fie acesta începutul de carieră pe care ea l-a visat? Descoperim în câteva ore.

După ce și-a încheiat studiile în Marea Britanie, unul dintre concurenții acestei seri, a decis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Spre marea surprindere a celor din jur, decizia lui a fost de a renunța la domeniul pentru care se pregătea și a porni… pe drumul muzicii.

„Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit”. După ce îi va auzi povestea și-l va asculta cântând, Smiley va spune: „Oamenii vor empatiza cu el”. Să fie acesta semnul că a luat decizia corectă?

UPDATE 26 septembrie: Un super-spectacol cu cei mai tari concurenți a fost ceea ce au putut vedea telespectatorii aseară, în cea de-a șasea ediție a show-ului toamnei, „SuperStar România”.

Romina Apostol este o persoană foarte pozitivă, care a decis în urmă cu doi ani să înceapă să ia lecții de canto. Acolo l-a cunoscut pe Andrei Cerbu, cunoscut chitarist și fost concurent la „Românii au talent”, alături de care a înființat și o trupă. Aseară, tânăra și-a depășit emoțiile și a intrat în competiție, spunând că pe scenă e cu adevărat ea. Iar laudele nu au întârziat să apară, Raluka spunându-i: „Tu ești artistă, să știi”. Tichetul auriu a venit după 4 de DA!

alessia-spagliIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Istoria cu muzica a început în anul 2013 pentru Andrei, atunci când se uita la TV și i-a spus tatălui că vrea să învețe să cânte la chitară. De atunci, viața l-a purtat pe un drum neașteptat: pe stradă, acolo unde a învățat să-și depășească emoțiile și să cânte. „Vreau să ies din subteran… afară”, spune el. Iar primul pas a fost făcut! După o interpretare emoționantă, Andrei Serjant a obținut 4 de DA, un tichet auriu, dar și cuvinte pe care nu le va uita prea curând. Printre acestea, Smiley i-a transmis: „Ești un tip modest cu o inimă care bate pentru muzică”.

Tot un tichet auriu au obținut și Denis Ianc, Alessia Spagli, Mihnea Niculescu, Nicoleta Nicuta, Adriana Hancu și Cosmina Leuca.

UPDATE 25 septembrie: Serile de vineri sunt mai bune datorită momentelor senzaționale oferite de cei mai tari concurenți pe scena de la „SuperStar România”. Cei patru jurați au misiunea dificilă de a decide cine merită să treacă în următoarea etapă și cine ar trebui să mai muncească înainte a avea o șansă la marele premiu.

Vanessa Ion a fost una dintre concurentele care au reușit să impresioneze aseară prin vocea ei. „Am venit să văd unde mă duce acest concurs”, a spus ea înainte de prestație. Venită dintr-o familie de cântăreți, aceasta s-a simțit în largul ei pe scenă și a reușit să primească laude din partea juraților. „Sunt impresionată de vocea ta”, i-a spus Raluka, iar Carlas Dreams nu s-a ferit să dea un verdict surprinzător: „Sunt șanse foarte bune să câștigi concursul ăsta”.

Astăzi, la ora 20.00, o concurentă pe cât de timidă, pe atât de motivată, va veni în fața juraților. „Sper să mi se schimbe viața de pe o zi pe alta”, va spune ea. Este absolventă de Arhitectură, dar iubește muzica și simte că acesta este momentul ei. În doar câteva ore, vedem ce piesă a ales și ce-l va face pe Smiley să spună: „Mi-a plăcut de când te-am văzut. Mă simțeam în public”.

UPDATE 26 august: Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale începe la PRO TV. Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00, SuperStar România e aici pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața.

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României. Legenda începe aici!

UPDATE 7 iunie: S-a ales juriul „SuperStar”. Marius Moga se întoarce la PRO TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii „SuperStar”, pe care PRO TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carlas Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1.

Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical „SuperStar” sunt Smiley (prezentator Românii au talent şi jurat „Vocea României”) şi cântăreaţa Raluka.

UPDATE 3 iunie: Pro TV oferă detalii despre formatul emisiunii SuperStar România, care se va vedea în grila televiziunii din toamnă.

„Vor mai urma două etape ale competiţiei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea. Nu se ştie sigur nici dacă vor fi doi concurenţi în finală”, au punctat oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro.

Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii PRO TV nu au răspuns la întrebarea dacă, din toamnă, vor fi pe post ambele formate muzicale. „Este prea devreme să vorbim de emisiunile din toamnă”, a fost răspunsul.

Show-ul „Vocea României” a fost anulat din cauza pandemiei

De asemenea, anul trecut, oficialii PRO TV au confirmat pentru sursa citată informația că show-ul TV cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon, din cauza pandemiei.

„Confirmăm faptul că «Vocea României» nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon «Vocea României».

Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, a fost răspunsul oficialilor PRO TV, anul trecut, pentru Paginademedia.ro.

Despre ce va fi vorba în „SuperStar România”

Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 de ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului superstar.

„SuperStar România” este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical!

Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen.

Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!, se precizează în comunicatul transmis de PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News
Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce a fost umilită de Simona Halep. Acum s-a aflat: "Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut"
GSP.RO
Gestul șocant făcut de Serena Williams după ce a fost umilită de Simona Halep. Acum s-a aflat: "Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut"
Fata din nuc, micuța spion care și-a dat viața pentru România, la numai 12 ani: „Vreau să fac și eu ceva”. A apucat doar să strige victoria...
Playtech.ro
Fata din nuc, micuța spion care și-a dat viața pentru România, la numai 12 ani: „Vreau să fac și eu ceva”. A apucat doar să strige victoria...
Cătălin şi-a luat familia şi s-a mutat din Târgu Jiu la ţară şi nu e singurul. Din acest motiv, preţurile terenurilor au crescut şi de 10 ori
Observatornews.ro
Cătălin şi-a luat familia şi s-a mutat din Târgu Jiu la ţară şi nu e singurul. Din acest motiv, preţurile terenurilor au crescut şi de 10 ori
Horoscop 13 august 2022. Berbecii acordă prea multă atenție unor amănunte neimportante, de care se agață fără să își dea seama
HOROSCOP
Horoscop 13 august 2022. Berbecii acordă prea multă atenție unor amănunte neimportante, de care se agață fără să își dea seama
Un polițist „odios” a inventat o iubită și i-a mințit pe șefii săi că a murit de cancer pentru a obține zile libere
Știrileprotv.ro
Un polițist „odios” a inventat o iubită și i-a mințit pe șefii săi că a murit de cancer pentru a obține zile libere
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin
Orangesport.ro
Plecat din Guvernul Rusiei, a dat de gol când are loc finalul războiului din Ucraina! Răsturnare de situaţie: ce se întâmplă imediat cu Vladimir Putin
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
PUBLICITATE
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
PUBLICITATE
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.