Mergi direct la conținut »
Dezvăluiri din culisele show-ului “Supraviețuitorul”! Cum a ajuns Dragoș Bucurenci să mănânce sarmale în Filipine
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dezvăluiri din culisele show-ului “Supraviețuitorul”! Cum a ajuns Dragoș Bucurenci să mănânce sarmale în Filipine

Dezvăluiri din culisele show-ului “Supraviețuitorul”! Cum a ajuns Dragoș Bucurenci să mănânce sarmale în Filipine

Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supraviețuitorul”, cel mai nou format de la Pro TV, care va începe din 12 septembrie, a simțit pe propria piele provocările din Filipine, unde timp de 44 de zile el și 18 concurenți au filmat la foc continuu.

De Andreea Archip,

Vremea i-a provocat lui Dragoș Bucurenci cele mai mari neplăceri. “Cred că cel mai greu a fost să filmez în condiții de soare orbitor. O temperatură de peste 30 de grade cu umiditate de 95 % dă un indice de confort termic care este similar cu ce s-ar simți la noi dacă temperaturile ar fi de 54 de grade. Pe scurt, cuptor!”, a declarat, pentru Libertatea, prezentatorul TV, care a participat, ieri, la lansarea grilei de toamnă a Pro TV-ului.

DRAGOS BUCURENCI - SUPRAVIETUITORUL

Dragoș Bucurenci

Dragoș Bucurenci, surprins de preparatele bucătăresei filipineze

În ciuda efortului depus și a climei care i-a dat adevărate bătăi de cap, Dragoș Bucurenci a reușit să se adapteze, iar organismul lui nu a avut de suferit. “Mâncam de la o cantină unde o bucătăreasă adusă din Manila ne gătea tot felul de mâncăruri locale, dar încerca și să imite tot felul de mâncăruri internaționale: românești, suedeze, italienești. Nu ieșeau foarte bine, deci era mereu o surpriză să vedem, de exemplu, ce înțelege ea prin minestrone sau cum ar interpreta sarmalele. Eu m-am prins târziu, într-o seară, despre niște chestii, despre care am fost convins că sunt chinezești că erau de fapt încercarea ei de a face sarmale.

Era filipineză și foarte bună de altfel, dar făcea aceste rețete luându-le de pe internet și îi lipseau niște ingrediente, nu îmi imaginam că înțelegea ea ce înseamnă costiță afumată, ea punea ce putea să găsească”, ne-a povestit el despre experiențele culinare de care a avut parte.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Dragoș Bucurenci nu a avut fluctuații de greutate

DRAGOS BUCURENCI

Dragoș Bucurenci

În perioada petrecută departe de casă, prezentatorul TV și-a luat anumite măsuri, reușind să își păstreze cele 90 de kilograme. “Eu am fost un caz fericit, mi-am menținut greutatea. Am avut grijă să mănânc mult mai mult decât aș fi făcut-o de obicei, pentru că în mediul acela, chiar și dacă nu faci sport, ceea ce eu făceam, consumi foarte multă energie, filmările acestea sunt epuizante din punct de vedere fizic și dacă nu realizezi lucrul acesta și nu mănânci suficient, atunci slăbești.Producătorii internaționali mi-au spus că, de regulă, și în echipele de filmare foarte mulți oameni slăbesc 5 -10 kg și s-a întâmplat și la noi”, ne-a spus prezentatorul show-ului “Supraviețuitorul”.

Citește și: E departe de a fi o destinație de concediu. Prima imagine de pe insula pe care se filmează ”Supraviețuitorul”!

Close
Închide
  Close