Mergi direct la conținut »
Swedish House Mafia la Untold sau la Neversea, în 2019?

La final de 2018 toata lumea pasionata de muzica electronica asteapta acelasi lucru: lista evenimentelor marca Swedish House Mafia pe anul 2019.

Intre timp Steve Angello continua sa se ocupe de propriul brand, iar Axwell^Ingrosso continua sa genereze big buzz ca duo. La fiecare festival la care au ajuns in 2018, inclusiv legendara aparitie de la cea de-a doua editie a festivalului Neversea, cei doi au dat play unui huge track, „Cant Hold Us Down”. E o piesa devenita iconica, aparuta acum 4 ani.

„Cant Hold Us Down” este un anthem creat special pentru mainstage-ul marilor festivaluri, linia de bass fiind una memorabila si va ramane una dintre favoritele festivalierilor din intreaga lume.

 

Pe 23 noiembrie, Axwell a fost invitat in show-ul radio realizat de Annie Mac la BBC Radio si a oferit detalii despre noul sau single „Nobody Else” si despre reunirea Swedish House Mafia pentru 2019. In Londra au aparut afise cu cei trei SHM, de unde ideea ca un nou eveniment va avea loc fie pe Anfield sau Wembley.

Intrebat daca vor veni in Marea Britanie dupa Brexit, Axwell a raspuns:

“DA! Avem o relatie perfecta cu voi, britanicii, UK a fost intotdeauna un fel de Mecca pentru scena dance, asa ca am fi cretini sa scoatem Marea Britanie din calculele noastre”.

Cert este ca cei de la SWEDISH HOUSE MAFIA si-au anuntat deja prezenta in line-up-ul unor renumite festivaluri de muzica din lume pentru 2019. Putem sa ne facem oare speranta ca ii vom vedea si pe mainstage-ul UNTOLD sau NEVERSEA?

Close
Închide
  Close