De Simona Josan,

Tommy Morrison, fost campion la box la categoria grea şi star în filmul „Rocky V”, în care a jucat ca partenerul de antrenament al lui Sylvester Stallone, a murit duminică într-un spital din Nebraska. Tommy, care era destul de apropiat de Sly pe perioada filmărilor, a pierdut lupta cu boală cruntă: SIDA.
Reprezentantul lui Morisson, Tony Holden, a confirmat decesul clientului său. Acesta a adăugat că luptătorul a stat în spital câteva luni, în încercarea de a învinge boala, fără a specifica despre ce afecţiune este vorba.
Însă, în presa americană este cunoscut faptul că Morrison fusese testat pozitiv cu HIV, în 1996, motiv pentru care s-a lăsat de box. Ulterior, Tommy a infirmat faptul că ar suefri de o astfel de boală.
În 1990 el a jucat în „Rocky V”, alături de Sylvester Stallone, jucând rolul unui boxer începător care se antrena împreună cu Rocky Balboa. În 1993 a devenit campion la box la categoria grea, învingându-l pe George Foreman.
Drama vine la un an de când fiul lui Stallone, Sage, a fost găsit mort în camera de hotel – deces survenit în urma unui infarct, în noiembrie în 2012. Sage l-a cunoscut pe Tommy, aceştia jucând împreună în Rocky V.
Citeşte şi:

  • Banderas şi Mel Gibson, angajaţi de Stallone
  • Stallone se distrează la Saint Tropez alături de soţia şi fiicele lui | FOTO

 

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială