De Delia Chilianu,

”După un vaccin făcut la 11 luni ca să scap de febră, mama a decoperit că timpanele mele au fost grav afectate. Nimeni din familia mea nu are astfel de probleme. Mi-a fost foarte greu, dar cu timpul, am căpătat încrederea şi curaj. În anul 2011, am participat la un concurs de Miss pentru mirese şi am câştigat un pictorial. În plus, conducerea aceleiaşi reviste mi-a oferit un loc de muncă, în online, lucruri la care nici nu îndrăzneam să visez din cauza deficienţei mele de auz”, ne-a declarat Jeni Ion.

Va reprezenta România la un concurs de miss

Pentru că anul trecut a câştigat concursul Miss Tăcerea România, fata urmează să reprezinte ţara noastră în iulie, la Praga, la concursul Miss Deaf World. Tânăra locuieşte cu mama, cu sora, cu fratele ei şi cu băielului acestuia de 3 anişori. Financiar se descurcă greu.
Recent Alexandra Ungureanu a dus-o pe Jeni la un control auditiv. ”La filmări, Jeni m-a citit de pe buze şi a reuşit să transpună versurile piesei în limbajul mimico- gestual într-un mod emoţionant. Ea e foarte expresivă, e o fată minunată, iar problema ei auditivă se poate rezolva cu un aparat”, ne-a declarat Alexandra. Numai că un aparat care îi trebuie lui Jeni costă începând de la 3.000 de lei, iar ea nu are aceşti bani.

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO