Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Tarky, pe scena „Românii au talent”, după ce a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO/ Tarky, pe scena „Românii au talent”, după ce a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”

VIDEO/ Tarky, pe scena „Românii au talent”, după ce a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”

Controversatul Tarky a făcut senzație pe scena „Românii au talent”, vineri seara, 14 martie, după ce în 2014 a ajuns în finala “Britain’s Got Talent”. Jurații au fost surprinși de spectacolul oferit de acesta în fața tuturor.

Tarky nu a impresionat cu vocea lui, însă a făcut un spectacol neașteptat în fața juriului. „Bravo, Tarky. Te-ai repatriat? Credeam că dacă ajungi în Anglia nu te mai întorci”, a spus Florin Călinescu. „Tu  nu ai venit să ne uimești cu vocea ta, ci ai venit să faci spectacol și ce crezi? Ai reușit”, a spus Andi Moisescu. „Nu o să judec cântărețul din tine, așa că își dau un da”, a spus și Andra.

În prezent, Tarky lucrează ca ospătar în Brașov, însă în urmă cu câțiva ani era nelipsit din show-urile de televiziune, devenind unul dintre cele mai controversate apariții de pe micul ecran. „Lucrez de patru ani ca ospătar în Brașov. Oamenii mă recunosc atunci când mă duc să vorbesc cu ei, să le iau comanda. Mi-e rușine, mă doare, pentru că eu îmi doresc să stau pe scenă, acolo mă simt cel mai bine”, a spus Tarky la Pro tv.

Cine este Tarky

Se numește Cristian Spiridon, iar în țară este cunoscut drept Tarky. A fost implicat într-un scandal cu artistul Mihai Traistariu, cu care a susținut că ar fi avut o legătura amoroasă. Cântăretul l-a dat în judecata și a câștigat procesul. Tarky a aparut pe scena concursului Britains Got Talent în 2014. Le-a spus tuturor ca nu are trac pentru că își dorește să ajungă vedetă. Dar cand a început să cânte, jurații s-au speriat.

Simon n-a rezistat și i-a apasat el butonul. Însă David a facut ceea ce nu se aștepta nimeni să facă : a apăsat “golden buzzer”, un buton la care jurații pot apela o singura data pentru a-l salva pe unul dintre concurenții respinși. Gestul actorului l-a trimis pe Tarky direct în finală.

Citește și

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

 

 

 

Close
Închide
  Close