MENIU CAUTĂ
12 Apr. 2018 10:54

Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. Artistul și familia lui s-au mutat în Spania

Distribuie

Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit România. Artistul, pe numele său real Vlad Irimia (41 de ani), și-a anunțat prietenii de pe contul de socializare, că s-a mutat în Spania de câteva luni, împreună cu familia.

Veteranul hip-hop-ului românesc și-a îndeplinit visul de a locui pe meleagurile iberice și postează des imagini din locul în care s-a mutat.

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”,  și-a anunțat Tataee prietenii virtuali. „Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Întrebat de amicii săi virtuali când are de gând să se mai întoarcă în România, Vlad Irimia le-a spus sincer că o va face „de câte ori va fi nevoie”.

„O să iau în considerare acceptarea unui premiu pentru întreaga carieră în prima zi după ce am murit, poate voi realiza cel mai epic ***** în ultima zi din viața mea”, a scris Tataee de la B.U.G Mafia în cea mai recentă postare a sa.

Citește și

VIDEO / Maternitatea din Chișinău a fost modernizată cu ajutorul României. În Republica Moldova se nasc mii de copii cu malformaţii

 

 

Citește mai multe despre Familie, Spania, tataee și Vedete pe Libertatea.

Comentarii