MENIU CAUTĂ

Tatăl Loredanei Groza a împlinit 81 de ani. „Fără tine n-aș fi existat”

Distribuie

Loredana Groza l-a aniversat pe tatăl ei, Vasile, care a împlinit 81 de ani.

Cântăreața Loredana Groza l-a sărbătorit pe tatăl ei, vasile Groza, care a împlinit 81 de ani. cei doi au o relație extrem de strânsă.

De ziua de naștere a tatălui ei, Loredana Groza a transmis un mesaj plin de emoție pentru acesta.

„81 de ani!!!! La Mulți Ani Tataie!!!! Happy Birthdayyy Daddyyy!! Buon compleano Padre!! Joyeux Aniversaire Papa!!!! Viele Jahre alter Vater! Feliz compleanos Padre!

Ești eroul meu, stânca mea în timpuri dificile, exemplu de tenacitate și consecvență, ești povestitorul și scriitorul cel mai prolific și mai talentat pe care l-am cunoscut, ești bunicul copiilor de toate vârstele!!! Dragostea ta este ancora mea!
Să-ți dea Dumnezeu și Măicuța Domnului sănătate și viață lungă și senină, putere să ne scrii cât mai multe din izvorul tău nesecat de inspirație, să fii fericit și mândru de noi, copiii tăi!!!
Te iubesc tăticuțul meu drag, că fără tine n-aș fi existat:)??????❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????”, a scris artista pe o rețea de socializare.

Loredana Groza este una dintre marile artiste de pe scena muzicală din România. Muzica sa este foarte apreciată de public de toate vârstele.

 Și-a început cariera la Onești. Albumul său de debut – Bună seara, iubito – a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una dintre cele mai cunoscute piese ale ei.

În 2002, inspirată de succesul albumului Agurida, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică, care fac parte din albumul live Zaraza–vânzătoarea de plăceri, lansat în decembrie 2002.

Loredana Groza a dovedit că știe să rămână permanent în atenția publicului, adoptând tot felul de genuri muzicale. Concertele sale sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.
În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Fesul și interesul lui Iohannis, la Consiliul Național al PNL


 

Citește mai multe despre ani, Aniversare, declaratie, Mesaj, tata, urari, varsta și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii