Mergi direct la conținut »
Taylor Swift acuză un DJ de agresiune sexuală: A fost îngrozitor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Taylor Swift acuză un DJ de agresiune sexuală: A fost îngrozitor

Taylor Swift acuză un DJ de agresiune sexuală. Ea a depus, miercuri, mărturie și a spus că întregul incident a fost îngrozitor și șocant pentru ea, scrie Reuters.

Swift a povestit că bărbatul, care părea că se afla sub influenţa alcoolului în momentul incidentului, i-a atins fundul în mod intenţionat şi îndelung, în timp ce făceau o fotografie împreună înaintea unui concert pe care artista l-a susţinut în 2013 în Denver.

”Clientul dumneavoastră mi-a atins fundul în mod intenţionat. A fost intenţionat. A rămas agăţat de fesa mea descoperită sub fustă”, i-a spus artista avocatului DJ-ului acuzat.

Taylor Swift, în vârstă de 27 de ani, a petrecut o oră în boxa martorilor. Întrebată de ce bodyguardul ei nu a intervenit, Taylor Swift a răspuns că: ”Nu s-a mai întâmplat niciodată. A fost îngrozitor şi şocant”.

De asemenea, Taylor Swift a negat ferm sugestia lui Gabriel McFarland că s-ar putea înşela în privinţa identităţii persoanei care i-a atins fundul. Mărturia ei a fost susţinută de cea a fotografului ei, Stephanie Simbeck, care a povestit că l-a văzut prin camera de fotografiat pe David Mueller ”punându-şi mâna pe fundul” artistei și că era evident că Taylor încerca să se îndepărteze de acesta.

În 2015, David Mueller a dat-o în judecată pe cântăreaţă, pe mama ei, Andrea, precum şi pe Frank Bell, directorul de promovare la posturile de radio. În procesul intentat, DJ-ul îi acuză pe cei trei că au raportat incidentul angajatorilor lui şi i-a convins să-l concedieze de la locul de muncă unde era plătit cu 150.000 de dolari pe an. El a cerut plata unor daune de 3 milioane de dolari.

Taylor Swift, în vârstă de 23 de ani la acea vreme, a intentat, la rândul ei, un proces împotriva DJ-ului. Ea l-a acuzat că a atins-o într-un mod nepotrivit în timp ce se aflau unul lângă altul pentru a face o fotografie. Artista a cerut plata unor daune simbolice, în valoare de un dolar, şi a negat acuzaţia că ar fi cerut ca Daid Mueller să fie concediat.

 

Close
Închide
  Close