Mergi direct la conținut »
Tensiuni între concurenți la “Ferma”. Florin Pastramă și-a aruncat mâncarea și intră în conflict cu Kamara
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tensiuni între concurenți la “Ferma”. Florin Pastramă și-a aruncat mâncarea și intră în conflict cu Kamara

Tensiuni între concurenți la “Ferma”. Florin Pastramă și-a aruncat mâncarea și intră în conflict cu Kamara

În ediția Ferma de marți seară, concurenții își vor desemna noul fermier șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin, care, după ce a părăsit ferma, le-a lăsat colegilor ei scrisoarea de ramas bun ce conține și propunerea ei pentru noul fermier șef, decizie care îi va încurca pe cei din casă.

Concurenții vor fi invitați de Mihaela Radulescu să facă propuneri pentru noul fermier al săptămânii, însă decizia va fi una grea, pentru că părerile sunt împărțite, iar scrisoarea fostei concurente îi încurcă foarte tare. Astfel, pentru că va fi egalitate de voturi, vom asista și la primul duel pentru această alegere.

Cum era de așteptat după câteva zile de trăit sub același acoperiș, între cei 11 concurenți  apar noi tensiuni, s-au format si primele bisericuțe și încep să își facă alianțe pentru a rămâne cât mai mult în Ferma.

Cu toate acestea, își găsesc și momente de relaxare. Emil Rengle îl învață pe Remus Boroiu să danseze, iar Jorge și Ioana Filimon vor fi din nou în centrul atenției în Ferma. Deși aparent au o misiune mai ușoară, totuși pentru cei care trăiesc la cabană urmează o nouă săptămână de foc.

Din nou, Florin Pastramă este taxat de Vali Bărbulescu și de Kamara, după ce acesta și-a aruncat mâncarea. Însă totul pare a fi dat uitarii după ce Cristi Bozgan vine și le trasează noi sarcini.


Citește și

Campionissima Andreea Mogoș! Verișoara fotbalistului Vasile Mogoș este multiplă medaliată la scrimă în scaun cu rotile!

 

Close
Închide
  Close