MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2014 15:38 , de Madalina Ciodaru Burada

Teo şi Botezatu, SĂRUT PE GURĂ, LA MARE!

Distribuie

Teo şi Bote sunt buni prieteni, iar vedeta de la Kanal D a mers să vadă ce se întâmplă în culisele unei prezentări de modă, într-un club de la mare, şi pentru a surprinde detalii picante din activitatea designerului.
La final, după ce au stat de vorbă la piscină, în faţa unui foc romantic, Bote şi Teo s-au apropiat şi… s-au sărutat pe gură. Surpriză, însă, cameramanul nu a filmat momentul. „N-ai filmat asta?!”, a spus, uluită, prezentatoarea TV. Iar din spate s-au auzit imediat indicaţiile producătorului: „Să tragem o dublă”. Zis şi făcut, iar Bote şi Teo au putut fi văzuţi în cel mai tandru moment surprins vreodată. „Aţi văzut sărutul? Să scrie ziarele!”, a spus Teo, sugerând că totul a fost o simplă glumă.
Despre prezentatoarea TV, s-a spus de curând că s-ar iubi cu colegul ei de emisiune, Antonio Passarelli. Teo a negat însă zvonurile, dar a recunoscut că îl admiră şi se simte bine în preajma lui.
Prezentatoarea TV Teo Trandafir s-a căsătorit cu fostul rugbist Constantin Iosef pe 2 iunie 2012, în ziua în care aceasta a împlinit 44 de ani. La numai şase luni de mariaj însă, cuplul a decis să o apuce pe drumuri separate.
Citeşte şi: Teo Trandafir: «Voi intra cu prima ocazie într-o nouă relaţie». Află ce spune despre Antonio Passarelli!

Citește mai multe despre Teo Trandafir pe Libertatea.

Comentarii