Mergi direct la conținut »
Thalia și-a aniversat soțul. I-a făcut o super declarație de dragoste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Thalia și-a aniversat soțul. I-a făcut o super declarație de dragoste

Celebra artistă mexicană Thalia și-a aniversat soțul, pe Tommy Mottola, care a împlinit 69 de ani.

De Dana Aramă,

Renumita actriță de telenovele și cântăreață Thalia a avut petrecere în familie în acest weekend. Pe 14 iulie, partenerul ei de viață, producătorul american Tommy Mottola,  și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 69 de ani și a petrecut alături de familia sa.

În mediul online, Thalia a dat publicității o fotografie de la petrecerea soțului ei. Artista i-a făcut o super declarație de dragoste celui care îi este partener de viață.

„La mulți ani, iubirea mea!… La mulți ani, dragostea vieții mele. Meriți toată fericirea din lume! Te ador, iubirea mea”, a scris Thalia în mediul online.

Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori.  În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

În anul 2000, Tommy Mottola s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că “liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Close
Închide
  Close