MENIU CAUTĂ

VIDEO/The Humans – Goodbye, melodia României la Eurovision 2018. Ascultă piesa care ne reprezintă în Portugalia

Distribuie

The Humans - Goodbye este melodia României la Eurovision 2018. Trupa a câștigat finala concursului național, care a fost organizat la Sala Polivalentă din Capitală.

„Mulţumim din suflet. Celor care ne-au votat şi celor care au crezut în noi. Astăzi împlinim un an”, le-au spus membrii trupei The Humans celor din sală. Trupa a fost ultima intrată în concurs, oferind un moment special cu piesa Goodbye.

Ascultă The Humans – Goodbye, piesa care ne reprezintă în Portugalia

Trupa The HUMANS este formată din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce). Melodia Goodbye a fost compusă de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

Pentru prima oară în istoria Selecţiei Naţionale Eurovision, finaliştii Eurovision România 2018 au fost aleşi la capătul a cinci semifinale, care s-au desfăşurat în cinci oraşe. În finală, 15 melodii au încercat să obțină biletul către Lisabona. Câștigătorul Eurovision 2018 a fost însă ales de public, prin televot. Astfel, trupa The Humans va urca pe scena din Lisabona.  Publicul a fost cel care a ales cine va urca pe scena Eurovision din Lisabona, prin televot.

Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai. Portughezul Salvador Sobral a câştigat ediţia de anul trecut cu balada Amar Pelos Dois.

Foto: Facebook.com/Eurovision Romania

Citește mai multe despre EuroVision și The HUMANS pe Libertatea.

Comentarii