Theo Rose, una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, a cucerit telespectatorii după apariția la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Invitată la podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, cântăreața a mărturisit că a primit mai multe propuneri din partea șefilor de la Kanal D pentru a rămâne să lucreze în trust. Inițial i-au găsit un loc la radio până avea să se elibereze un post pentru televiziune.

Deși era foarte încântată de propunerile primite, Theo Rose nu s-a înțeles la bani cu cei de la Kanal D și a fost nevoită să refuze propunerea pe care a primit-o. Artista a mărturisit că ea ar fi trebuit să fie în locul Alexandrei Ungureanu, însă a refuzat din cauza salariului.

„Terminasem cu «Bravo, ai stil!», iar cei mari de acolo m-au vrut în trust. Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV. M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls, acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu, aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum. Și m-au chemat la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. – managerul) nu se înțelegea. Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea «Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți». Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus”, a povestit Theo Rose la podcastul lui Gojira, relatează Click!.

theo-rose-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum a ajuns Theo Rose să lucreze la PRO TV

După ce negocierile cu Kanal D au picat, Theo Rose a primit o propunere de nerefuzat din partea celor de la PRO TV. Lora plecase de la „Vorbește lumea”, iar Adela Popescu era în concediu de maternitate, astfel că Theo Rose a prezentat pentru scurt timp emisiunea de la PRO TV.

„Mi-a zis (n.r. – managerul) «Simt că trebuie să vină ceva mai mare, iar eu simt că o să vină PRO-ul». Într-o săptămână îmi zice la studio «O să te cheme la „Vorbește lumea”, o să te bage în echipă» Și sună telefonul peste o săptămână și vorbeam cu Teo la «Vorbește Lumea», pe timp de vară”, a mai declarat Theo Rose. 

Urmărește-ne pe Google News