Mergi direct la conținut »
Thomas Markle o critică pe Regină pentru că îl primește pe Trump: Nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Thomas Markle o critică pe Regină pentru că îl primește pe Trump: Nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut

Thomas Markle o critică pe Regină pentru că îl primește pe Trump: Nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut

Tatăl lui Meghan Markle, proaspăta soție a prințului Harry, a declarat într-un interviu că dacă regina Elisabeta a II-a se întâlneşte cu preşedintele Trump luna viitoare, atunci suverana britanică ar trebui să îşi facă timp pentru a se întâlni şi cu el.

”Dacă regina este dispusă să se întâlnească cu arogantul şi insensibilul preşedinte al nostru, nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut”, a declarat Thomas Markle pentru site-ul TMZ.com.

Nu este prima dată când Thomas Markle face comentarii legate de Familia Regală britanică și Donald Trump, el spunând că prințul Harry i-a zis într-o convorbire telefonică să-i ofere o șansă președintelui american.

El a mai spus că simte că familia regală britanică l-ar fi pus ”la colţ” după acel interviu. Thomas Markle a adăugat că nu a mai vorbit cu fiica lui sau cu altcineva din casa regală după interviul pe care l-a acordat postului de televiziune ITV.

Aceste comentarii ar putea provoca nelinişte în rândul membrilor familiei regale britanice, mai ales că tatăl Ducesei de Sussex pare să o critice direct pe regina Elisabeta a II-a pentru intenţia de a se întâlni cu Donald Trump pe 13 iulie în timpul vizitei pe care preşedintele american o va efectua în Marea Britanie.


Citește și: ANALIZĂ / Paradoxul românesc: Țară depopulată și săracă, dar cu creșteri economice record


 

Close
Închide
  Close