Mergi direct la conținut »
Înlocuit în Direcția 5, Tony Șeicărescu s-a întors la concertele de club. Îi ține locul lui Leo Iorga în Pacifica
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Înlocuit în Direcția 5, Tony Șeicărescu s-a întors la concertele de club. Îi ține locul lui Leo Iorga în Pacifica

Înlocuit în Direcția 5, Tony Șeicărescu s-a întors la concertele de club. Îi ține locul lui Leo Iorga în Pacifica

”Un sfârșit e un început”... și pentru Tony Șeicărescu. Cu peste 30 de ani ca solist la Direcția 5, Iris ori Krypton, solistul a luat-o (din nou) de la capăt, cu o nouă formație, Pacifica.

De Florian Gheorghe,

După despărțirea definitivă de Direcția 5, grup în care a debutat, cu care a cunoscut faima la începutul anilor 90 și în care a activat apoi, intermitent, până anul trecut, Șeicărescu a dat scenele mari pe unele… mai mici. Tony cântă de ceva vreme în puburi și restaurante, încercând să-și atragă și fidelizeze propriul public. El a devenit solistul “de schimb” al grupului Pacifica, în care titular este Leo Iorga și unde mai cântă Teo Boar și Vlady Cnejevici. Alături de aceștia concertează, mai nou, în weekenduri.

 

 Tony Șeicărescu s-a întors la concertele de club. Un parcurs capricios

 Cam nestatornic de felul său, Tony, socotit una dintre cele mai bune voci din rock-ul românesc, a participat la înregistrarea emblematicului album “Seducție” (1993) al trupei Direcția 5, apoi a părăsit trupa pentru a se stabili în Olanda, unde a cântat vreme de mulți ani.

S-a întors în țară în 2000, a cântat doi ani alături de Krypton, apoi a fost pentru o scurtă perioadă solistul grupului Iris – experiență în urma căreia s-a lăsat cu scandal între el și liderul grupului, Nelu Dumitrescu.

Marian Ionescu l-a primit înapoi în formația în care a cunoscut afirmarea; acolo, Șeicărescu a făcut echipă cu Cristi Enache și Alina Crișan până anul trecut. Motivul pentru care liderul trupei Direcția 5 și Tony Șeicărescu s-au despărțit definitiv în 2017 ar fi fost acela că solistul, acum în vârstă de 51 de ani, a cerut concediu după venirea pe lume a băiețelului său, situație nu prea întâlnită în lumea muzicală.

CITESTE SI:Oana Sîrbu strigă „adunarea” la întâlnirile absolvenților de liceu. „Întotdeauna închei cu melodia «Ani de liceu»”

Close
Închide
  Close