Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Top 5 cei mai avuți rockeri din România. Cornel de la Vunk, Bittman și Tavi Colen sunt ”premianții”!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Top 5 cei mai avuți rockeri din România. Cornel de la Vunk, Bittman și Tavi Colen sunt ”premianții”!

EXCLUSIV/ Top 5 cei mai avuți rockeri din România. Cornel de la Vunk, Bittman și Tavi Colen sunt ”premianții”!

Într-un top al proprietăților imobiliare, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK este cel mai relaxat solist din pop-rock-ul românesc căci împarte cu fratele său, Răzvan, o moșie la marginea Pădurii Snagov, evaluată, în boom-ul imobiliar la 900.000 euro.

De Florian Gheorghe,

Nu câștigă rău din muzică, însă Cornel este mai degrabă un norocos moștenitor al muncii părinților săi, o vilă  care are nu mai puțin de 640 metri pătrați utili, construcție fiind pe o proprietate de 2000 metri. Moșia e împrejmuită ca o cetate, cu garduri de cărămidă de sute de metri și are o ieșire generoasă la Lacul Snagov. Cu ponton, evident.

Frații Ilie au scos la vânzare proprietatea situată lângă Complexul Astoria, dar nu se grăbesc.

Proprietatea lui Cornel Ilie de la Snagov

De doi ani, nu scad deloc din prețul stabilit cu agențiile și siteurile imobiliare, respectiv 730.000 euro. Între timp, solistul a transformat locul într-unul dedicat confortului trupei sale, căci acolo au loc repetițiile, acolo se înregistrează și tot acolo își fac petrecerile rockerii.

Milionarii din pop-rock-ul românesc

Cornel Ilie nu e singur pe podiumul soliștilor premianți din pop-rock la capitolul avuție.  Alături de el, cu sume mari în mijloace fixe este Dan Bittman (Holograf), fost dezvoltator imobiliar (a construit câteva vile) și actualmente proprietar al unui parc de agrement și sporturi nautice amenajat pe o baltă din județul Călărași, lângă Autostrada Soarelui.

Tot ”în zonă” se situează și  Tavi Colen, care a achiziționat în anii 2000  o proprietate gigant în centrul Capitalei, pe istoricul Deal al Mitropoliei, teren evaluat la peste un milion de euro.

Și ”șeful de la Direcția 5”, Marian Ionescu are proprietăți în mai multe zone bune din București,  iar Ovidiu Komornik este coacționar la un hotel luxos botezat după inițialele casei sale de discuri, în cel mai sudic punct al țării, plaja de la Vama Veche. Pe lista rockerilor bogați este și Ștefan Bănică Jr., care deține un bloc în București, construcție cu mult ”cântec” și sămânță de scandal între el și celălalt investitor, cu care vedeta s-a judecat ani buni.


Citește și: VIDEO/Interviu exclusiv cu Kru Alin Halmagean, românul din fruntea sporturilor de contact la nivel mondial și comentator la canalul televiziune de Fight Network din Canada


 
 
Close
Close
Închide